MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ντέρμπι σε Ευρώπη και Αργεντινή! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Γεμάτο κουπόνι, με επιλογές για όλα τα γούστα, είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας. Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στο βιράζ πριν από την τελική ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται.

Η σπουδαιότερη, βάσει μεγεθών κι ενδιαφέροντος, αναμέτρηση διεξάγεται για τη γερμανική Μπουντεσλίγκα, όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Μέχρι και το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, το ματς δεν συνοδευόταν από τόσο μεγάλη... φασαρία, αλλά την Τετάρτη οι Βεστφαλοί πέρασαν από την Ντάρμσταντ (2-0), ενώ οι Βαυαροί έκαναν γκέλα ολκής, καθώς ηττήθηκαν 2-1 από τη Μάιντζ εντός! Πλέον, η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 5 βαθμούς και γίνεται αντιληπτό ότι ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα βάλει... φωτιά στη «μάχη» του τίτλου. Αναμετρώνται οι δύο καλύτερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος και μένει να δούμε ποια θα καταφέρει τα περισσότερα χτυπήματα στον αντίπαλο.

Τοπικό ντέρμπι στο Λονδίνο, όπου η 2η Τότεναμ υποδέχεται την 3η Αρσεναλ. Αμφότερες απογοήτευσαν μεσοβδόμαδα, και αν για τα «σπιρούνια» η ήττα από τη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος, αυτή των «κανονιέρηδων» από τη Σουόνσι στο «Εμιρέιτς» συνιστά τον ορισμό του «στραβοπατήματος». Η Λέστερ παραμένει στην κορυφή και φιλοξενείται από την επικίνδυνη Γουότφορντ.

Στα... δικά μας, η διακοπή του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό προκάλεσε ακόμη ένα πλήγμα στο χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο και η διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής τίθεται σε αμφιβολία. Το πρόγραμμα πάντως φέρνει τον Ολυμπιακό και πάλι στη Θεσσαλονίκη, αντίπαλο του Ηρακλή, ενώ η 2η ΑΕΚ έχει δύσκολη εξόρμηση, στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα, ο οποίος θέλει να προλάβει το... τρένο των πλέι οφ.

Στην Α’ Ιταλίας, το σπουδαιότερο ματς είναι το αποψινό, ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα. «Τζιαλορόσι» και «βιόλα» βρίσκονται στην 3η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να κάνουν το μεγάλο βήμα για να αγγίξουν τη λάμψη και το χρήμα που συνοδεύει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Την απόλυτη μάχη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ανανεωμένου πρωταθλήματος της Αργεντινής. Ο λόγος για ένα από τα πιο σπουδαία ντέρμπι της Υφηλίου, το Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ