MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Όλα στο... ΚΟΚΚΙΝΟ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Όλα στο... ΚΟΚΚΙΝΟ

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 8 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ευρωπαϊκό τριήμερο εν όψει, με την 1η δόση των ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τις πρώτες αναμετρήσεις για την αντίστοιχη φάση του Γιουρόπα να δεσπόζουν. Συνήθως αρχίζουμε από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά η κληρωτίδα είχε... κέφια και ως εκ τούτου δεν μπορούμε παρά να σταθούμε κατά κύριο λόγο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στους «32» απαγορευόταν να παίξουν μεταξύ τους δύο ομάδες από την ίδια χώρα, αλλά στους «16» αυτή η «ασφαλιστική δικλείδα» δεν ισχύει και ως εκ τούτου, έχουμε το προνόμιο να παρακολουθήσουμε την «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αρχή γίνεται το βράδυ (22.05) της Πέμπτης στο «Ανφιλντ» και την επόμενη εβδομάδα παίρνει σειρά το ματς στο «Ολντ Τράφορντ». Το να «χωρέσουν» προγνωστικά σε ένα από τα κλασικότερα ντέρμπι της Αγγλίας, είναι κάτι παραπάνω από παρακινδυνευμένο, αλλά η κόντρα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που οι «κόκκινοι» και οι «κόκκινοι διάβολοι» απογοητεύουν με την παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Εμφύλιος» προέκυψε και για την Ισπανία, καθώς η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Βαλένθια, με τους γηπεδούχους να θεωρούνται το ισχυρό φαβορί, τουλάχιστον όσον αφορά στην πρώτη αναμέτρηση. Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, αντιμετωπίζει τη Βασιλεία, ενώ σπουδαία κόντρα αναμένεται να αποδειχθεί και αυτή ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τότεναμ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις επαναληπτικούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και καλείται να «τελειώσει τη δουλειά» στην ισπανική πρωτεύουσα το βράδυ της Τρίτης, ενώ την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Γάνδη και θέλει να προστατέψει το 3-2 που πήρε επί βελγικού εδάφους, απέναντι στην επικίνδυνη «πρωτάρα». Η Μπενφίκα δοκιμάζεται από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη, έχοντας ως εφόδιο το 1-0 της Λισσαβώνας, ενώ ταυτόχρονα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1, με το οποίο επικράτησε της πάντα υπολογίσιμης Τσέλσι στο Παρίσι.

Οι λάτρεις των διεθνών διοργανώσεων έχουν ακόμη μία εξαιρετική επιλογή, το Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο σπάνια λαμβάνει της ίδιας προσοχής απ’ όλες τις ομάδες. Ως εκ τούτου, με την κατάλληλη μελέτη, προκύπτουν πάντα ευκαιρίες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ