MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ & εγωισμού

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ & εγωισμού

112 σελίδες στοίχημα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 24 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με αυξημένες σελίδες.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική ευθεία. Τα ντέρμπι δεν λείπουν, ούτε οι «μονομαχίες» κορυφής, με το Αρσεναλ – Τσέλσι να «κλέβει την παράσταση», καθώς περικλείει τόσο τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, όσο και το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι πρωτοπόροι του Ζοσέ Μουρίνιο πηγαίνουν στο «Εμιρεϊτς» για να αντιμετωπίσουν τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ (2η θέση) και στην περίπτωση που οι «μπλε» πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, τότε θα κάνουν το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου που ούτως ή άλλως θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να μην καταλήξει στα χέρια τους.

Σπουδαία αναμέτρηση, αλλά με βασικό διακύβευμα το γόητρο, διεξάγεται στο Τορίνο. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το «αφεντικό» του Πιεμόντε και της χώρας γενικότερα, τη Γιουβέντους και θέλει να βάλει φρένο στην παράδοση που θέλει τη Γηραιά Κυρία να μην χάνει τα τελευταία 20 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας (13-4-0).

Σπουδαίας σημασίας ματς περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η Μπενφίκα βρίσκεται στην κορυφή, τρεις βαθμούς μπροστά από την Πόρτο, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη Λισσαβώνα. Σε περίπτωση που οι «δράκοι» επιβληθούν των «αετών», τότε το πρωτάθλημα παίρνει... φωτιά, αλλά εδώ υπάρχει και μία σημαντική παράμετρος, το κατά πόσο οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το σοκ της συντριβής στο Μόναχο (6-1), με θύτη την Μπάγερν.

Οσον αφορά στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κατά βάση στην ουρά της βαθμολογίας. Λεβαδειακός και Πλατανιάς έχουν ανάγκη τους βαθμούς και υποδεχόμενοι Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, θέλουν τη νίκη για να δουν τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Το τρίποντο και μόνο σκέφτεται ο Εργοτέλης, ο οποίος υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά είναι και σαφώς πιο... άνετος. Τις τελευταίες ελπίδες του παίζει και ο Πανθρακικός, ο οποίος... απαγορεύεται να χάσει, αλλά αντιμετωπίζει τον ισχυρό Αστέρα και δη στην Τρίπολη. Εντός έδρας αποστολές έχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, απέναντι σε Ξάνθη και Γιάννινα αντίστοιχα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ