MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: MONOMAXOI στη Ρώμη

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: MONOMAXOI στη Ρώμη

Ανεβαίνει το θερμόμετρο σε Αγγλία, Πορτογαλία και Γαλλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Μετά την 3η κατηγορία της Γερμανίας, την Ουρουγουάη και την Αυστραλία, στο κουπόνι θα μας συντροφεύει και η πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία λίγκα που απαρτίζεται από 16 ομάδες, με τη Λέγκια Βαρσοβίας να οδηγεί την κούρσα, την ώρα που ο ανταγωνισμός παρακολουθεί τις εξελίξεις από απόσταση αναπνοής. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 1η από την 7η θέση έχουν απόσταση οκτώ βαθμών, ενώ στο φινάλε της κανονικής περιόδου ακολουθούν δύο ξεχωριστές διαδικασίες πλέι οφ, στις οποίες το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς κρίνονται τα πάντα (τίτλος, ευρωπαϊκά εισιτήρια, υποβιβασμός).

Στα... καθιερωμένα, συνάντηση κορυφής έχουμε στην Α' Ιταλίας, όπου η Ρόμα υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» της πρωτεύουσας. Βέβαια, οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (1-6-0 στα τελευταία επτά) και από τη στιγμή που απέχουν 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γηραιά Κυρία, περισσότερο ανησυχούν μήπως χάσουν τη 2η θέση από τη Νάπολι, παρά αποσκοπούν στο να κυνηγήσουν τον τίτλο με αξιώσεις. Το συγκεκριμένο ματς, όμως, παραμένει από τα πιο εμπορικά της γειτονικής χώρας και μένει να δούμε αν η εκπρόσωπος του Τορίνο θα συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο με αντίπαλο τους «τζιαλορόσι» (6-2-1 στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις). Να σημειωθεί ότι αμφότερες είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, με τη Γιουβέντους να νικάει 2-1 την Ντόρτμουντ, την Τρίτη, για το πρώτο ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι πρωτευουσιάνοι δοκιμάζονταν την Πέμπτη στο Ρότερνταμ, με αντίπαλο τη Φέγενορντ, για τον επαναληπτικό των «32» του Γιουρόπα.

Μιας και αναφέραμε την Ντόρτμουντ, να τονίσουμε ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει την πορεία ανάκαμψης στην Μπουντεσλίγκα. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες και παρά την αποτυχία της στην «Κάζα Γιούβε», έχει ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά, όμως, περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς το Σάββατο υποδέχεται τη Σάλκε, στο σπουδαίο ντέρμπι της κοιλάδας του ποταμού Ρουρ. Οι φιλοξενούμενοι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχουν χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος, κυνηγούν το Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς περιμένουμε μία σπουδαία «μάχη».

Στο κουπόνι μας έχουμε και απονομή τροπαίου, σε έναν τελικό ο οποίος συνοδεύεται από τεράστιο ενδιαφέρον. Την Κυριακή, Τσέλσι και Τότεναμ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «Γουέμπλεϊ», στο τελευταίο ματς του αγγλικού Λιγκ Καπ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν, αν και τη δεδομένη στιγμή αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που τους νοιάζει (στοχεύουν ψηλότερα).

Υπό νορμάλ συνθήκες, η διεξαγωγή της αγωνιστικής στην ελληνική Σούπερ Λιγκ θα προσέφερε συγκινήσεις κι ευκαιρίες για στοιχηματισμό, αλλά τα φαινόμενα βίας οδήγησαν την Πολιτεία στο να αναβάλλει τη δράση, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Ως εκ τούτου, μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική μετατίθεται για το (άμεσο;) μέλλον.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ