MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΤΩΠΙΚΗ στο ΟΑΚΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΤΩΠΙΚΗ στο ΟΑΚΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

H επιστροφή στη δράση για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα βρίσκεται προ των πυλών και πλέον μπαίνουμε σε φάση που χρήζει ξεχωριστής μελέτης για το ποιες ευρωπαϊκές ομάδες θα ρίξουν το βάρος στις διεθνείς διοργανώσεις εις βάρος των εγχώριων ή το αντίθετο.

Στη Σούπερ Λίγκα, το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Μπορεί η βαθμολογική διαφορά των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με τον ανταγωνισμό να μην επιτρέπει τα όνειρα τίτλου σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πορεύεται αήττητη έπειτα από 21 αγωνιστικές και αυτό ακριβώς το... παράσημο θέλουν να στερήσουν οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ από τους πρωταθλητές. Ντέρμπι έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ, μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΕΤΩΠΙΚΗ στο ΟΑΚΑ

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Α’ Ιταλίας το βράδυ του Σαββάτου. Η κάτοχος των τελευταίων τεσσάρων τίτλων Γιουβέντους υποδέχεται την πρωτοπόρο της Serie A Νάπολι, σε ένα ματς που αποτελεί τον ορισμό της «μονομαχίας κορυφής». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί 14-0-0 στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι από 8-0-0, αμφότερες έχουν πετύχει τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία τους και μένει να δούμε αν κάποια από τις δύο θα επεκτείνει το σερί (κυνηγώντας το απόλυτο 17-0-0 της Ιντερ) ή μία ισοπαλία θα διατηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι η Γηραιά Κυρία περνάει 1η με νίκη, ενώ η Νάπολι ξεφεύγει 5 βαθμούς. Μένει να δούμε ποιος Αργεντινός θα χαμογελάσει στο φινάλε, ο Πάουλο Ντιμπάλα ή ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Σπουδαίο ματς έχουμε και με φόντο την 3η θέση, καθώς η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ιντερ.

Αναμετρήσεις κορυφής έχουμε και στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η 3η Αρσεναλ υποδέχεται την πρωτοπόρο και εκπληκτική Λέστερ, ενώ η 4η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει στην έδρα της τη 2η Τότεναμ! Στη δράση ξανά Πολωνία, Τσεχία, Κροατία, Ουγγαρία, έπειτα από τη «χειμερία νάρκη» των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ