MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Με το βλέμμα στους ΟΜΙΛΟΥΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Με το βλέμμα στους ΟΜΙΛΟΥΣ

Με στόχο το απόλυτο! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 16 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, με το ελληνικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στα ύψη. Στα πλέι οφ της χρυσοφόρας διοργάνωσης δεν υπάρχει εκπρόσωπος της χώρας μας, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν από Χάποελ Μπιρ Σίβα και Αγιαξ αντίστοιχα, αλλά έχουν τη δεύτερη ευκαιρία (Γιουρόπα Λιγκ).

Οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται ήδη με τον τρίτο τεχνικό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έδωσε τη θέση του στον Βίκτορ Σάντσεθ και αυτός με τη σειρά του στον Πάουλο Μπέντο. Τα σημάδια δεν είναι καλά, αλλά η πορτογαλική Αρούκα δεν μπορεί να «τρομάξει» τους «ερυθρόλευκους». Τα βασικά να κάνουν σωστά οι πρωταθλητές Ελλάδας, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα για την πρόκριση και την είσοδο στους ομίλους. Αρκεί, βέβαια, να δείξουν βελτίωση στο επιθετικό σκέλος, καθώς απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του Ισραήλ δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 180 αγωνιστικά λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ άφησε υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του απέναντι στον Αγιαξ, αλλά για ακόμη μία φορά κάτι του έλειψε και αποκλείστηκε. Η 2η ευκαιρία τον φέρνει απέναντι στην Ντινάμο Τιφλίδας, έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο. Οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς καλούνται, μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσουν το άγνωστο, αν και η σοβαρότητα μάλλον είναι αρκετή προκειμένου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να δώσει το «παρών» στα γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο και μάλιστα το έκανε με δύο νίκες επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι «πράσινοι» καλούνται να ταξιδέψουν ξανά στη Σκανδιναβία για να αντιμετωπίσουν τη δανική Μπρόντμπι, αν και η αρχή γίνεται από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που διαθέτει επιθετικές αρετές, γεγονός το οποίο προβληματίζει αν αναλογιστούμε τα αμυντικά κενά του «τριφυλλιού». Ουδείς, όμως, μπορεί να παραγνωρίσει ότι η αθηναϊκή ομάδα διαθέτει περισσότερη ποιότητα σε σύγκριση με πέρυσι και αν «μακιγιάρει» τις αδυναμίες της, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ και περαιτέρω υποχώρηση κρίνεται... απαγορευτική, καθώς η 16η της σχετικής λίστας «βγάζει» μόλις μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα το ταξίδι της αρχίζει από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ