MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στο χέρι!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στο χέρι!

Οι ελληνικές ομάδες "σφραγίζουν" την πρόκριση! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και το βράδυ της Πέμπτης θα έχουμε οριστική εικόνα για τις 80 ομάδες που θα σχηματίσουν τους 8 ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τους 12 του Γιουρόπα. Μπορεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μην έχουμε εκπροσώπηση, αλλά Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι έτοιμοι να σφραγίσουν την παρουσία τους στα γκρουπ του Γιουρόπα και να προσφέρουν μίνιμουμ, 18 αναμετρήσεις ελληνικού ενδιαφέροντος. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όσον αφορά στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, οπότε όσο περισσότερο προχωρήσουν οι ελληνικές ομάδες, τόσο το καλύτερο για τις μελλοντικές προκλήσεις τους.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης απέναντι στην Αρούκα, νίκησε 1-0 εκτός έδρας, ξεπέρασε εν μέρει το σοκ του αποκλεισμού από τη Χάποελ Μπιρ Σίβα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι έτοιμος να «σώσει την παρτίδα» μέσω του Γιουρόπα. Στοιχειωδώς σοβαροί να είναι οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο, δεν θα έχουν πρόβλημα για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ δικαιούται να θεωρεί εαυτόν ήδη παρόντα σε όμιλο, δεδομένου ότι το εκτός έδρας 3-0 επί της Ντινάμο Τιφλίδας δεν δείχνει ότι μπορεί να ανατραπεί και «χρέος» των παικτών του Βλάνταν Ιβιτς είναι το ντουμπλάρισμα στις νίκες, ώστε να προστεθούν βαθμοί στο... σακούλι.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Με τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στο χέρι!

Με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Παναθηναϊκός της Μπρόντμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και παρά το ότι οι ιθύνοντες της δανικής ομάδας προσπαθούν να μετατρέψουν σε... κόλαση τη ρεβάνς, επικαλούμενοι ρατσιστική επίθεση του Μάρκους Μπεργκ σε παίκτες τους, οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους σκορ ασφαλείας, το οποίο απλά καλούνται να διαχειριστούν. Αλλωστε, στα 3 ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση δεν έχουν δεχθεί γκολ, έστω και αν η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αντρέα Στραματσιόνι δεν είναι τόσο συμπαγής όσο δείχνουν τα αποτελέσματα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, το ντέρμπι είναι το Ρόμα – Πόρτο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχασε 1-0 από την Κοπεγχάγη στη Δανία, αλλά αυτό είχε συμβεί και το 2009. Τότε, είχε θριαμβεύσει (3-1) στη ρεβάνς της Λευκωσίας και είχε δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 1η φορά στην ιστορία του. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε την επανάληψη της ιστορίας.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ