MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΕ ΨΗΛΑ το κεφάλι

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΕ ΨΗΛΑ το κεφάλι

Βγαίνουν τα τελευταία «εισιτήρια» για το Euro της Γαλλίας! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Τα προκριματικά του Euro 2016 βρίσκονται στην τελική ευθεία και η Εθνική Ελλάδος, η οποία απογοήτευσε σε αυτή τη διαδικασία, έπαιζε την Πέμπτη στο Μπέλφαστ με τη Βόρειο Ιρλανδία, ενώ το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της, φιλοξενώντας την Ουγγαρία.

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν διπλό στόχο, να αποφύγουν την τελευταία θέση και να καταφέρουν να πάρουν έστω μία νίκη. Αν δεν τα έχουν καταφέρει την Πέμπτη, θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία με τους Μαγυάρους, αν και το βλέμμα είναι ήδη στραμμένο στην επόμενη μέρα.

Το ενδιαφέρον, πάντως, παραμένει αμείωτο στους περισσότερους από τους εννέα ομίλους και αναμένονται μπόλικες συγκινήσεις. Οι λάτρεις των πρωταθλημάτων μπορούν να αποταθούν κατά κύριο λόγο στις «μικρές» κατηγορίες της Ελλάδας, της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα προκριματικά των πιτσιρικάδων (Under 21 και Under 19).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ