MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κουπόνι... ΠΡΟΚΛΗΣΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κουπόνι... ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Στο κυνήγι των βαθμών! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας περιλαμβάνει την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, με τις 80 ομάδες που έφτασαν σε αυτό το στάδιο να έχουν εξασφαλίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη, αλλά να θέλουν το «κάτι παραπάνω».

Μπορεί να μας ξενίζει η απουσία ελληνικής ομάδας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά η παρουσία των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, καθιστά αυξημένο το ελληνικό ενδιαφέρον.

Οι 3 εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου της χώρας μας καλούνται να παλέψουν για τη νίκη σε κάθε ματς, προκειμένου αφενός να κυνηγήσουν την περαιτέρω διάκριση, αφετέρου να μαζέψουν τους απαραίτητους βαθμούς που θα φέρουν την Ελλάδα σε πιο ασφαλή... ύδατα, όσον αφορά στην εθνική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός βρίσκεται στον 2ο όμιλο και καλείται να αντιμετωπίσει τις ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα. Το ξεκίνημα τον φέρνει στην Ελβετία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις, μία ομάδα που φημίζεται για τις επιθετικές αρετές της, αλλά... μπάζει στα μετόπισθεν. Αν οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιαστούν στοιχειωδώς σοβαροί θα αποδείξουν ότι είναι το δίκαιο φαβορί για την πρόκριση και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Στον 7ο όμιλο τοποθετήθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα «διασταυρώσει τα ξίφη του» με Αγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα. Η πρεμιέρα τον φέρνει ως «οικοδεσπότη» του Αγιαξ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο ενθουσιασμός δεν λείπει. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι δεν έχουν εύκολο έργο, λογικό από τη στιγμή που κληρώθηκαν στο 4ο -και τελευταίο- γκρουπ δυναμικότητας, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης. Ο Αγιαξ δεν... τρομάζει, το έδειξε και με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το «τριφύλλι» θα πρέπει να βελτιώσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε στα προκριματικά ώστε να «κοιτάξει» προς τη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Στον 10ο όμιλο συναντάμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στη Φιορεντίνα, αλλά δεν έχει να φοβηθεί κάτι με αντιπάλους τις Καραμπάκ και Σλόβαν Λίμπερετς, οπότε ο δρόμος για την 1η δυάδα της βαθμολογίας είναι ανοιχτός. Η αρχή βρίσκει τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται τους «βιόλα» στην κατάμεστη Τούμπα. Δύσκολη αποστολή, με ενδεχόμενη νίκη να καθιστά φαβορί για την πρόκριση με το «καλημέρα» τους Θεσσαλονικείς..

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ