MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΚΟΥΠΟΝΙ για... φίλημα!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΚΟΥΠΟΝΙ για... φίλημα!

Φουλ δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 19 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Δεκατρία χρόνια έπρεπε να περάσουν για να γίνουμε μάρτυρες των τριών σερί ηττών της Μπαρτσελόνα σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν (το είχε πάθει από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2003!). Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν (και) από τη Βαλένθια το βράδυ της Κυριακής και πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης την έφτασε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πιο πίσω. Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, πάντως, η παρέα του Λιονέλ Μέσι θα κατακτούσε τον τίτλο, επειδή υπερτερεί σε κάθε πιθανή ισοβαθμία, αλλά είναι πασιφανές ότι δεν επιτρέπεται άλλο στραβοπάτημα.

Η 34η αγωνιστική διεξάγεται μεσοβδόμαδα και η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Γαλικία για να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά στον 1ο γύρο είχε «τσιμπήσει» βαθμό (2-2) στο «Καμπ Νόου». Η Ατλέτικο έχει δύσκολη εξόρμηση, στη χώρα των Βάσκων, όπου την περιμένει η Μπιλμπάο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το θεωρητικό φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Εμβόλιμη αγωνιστική, περιλαμβάνει το πρόγραμμα και στις πρώτες δύο κατηγορίες της Ιταλίας. Στη Serie A, η απόσταση των 9 βαθμών που έχει η Γιουβέντους από τον ανταγωνισμό δεν καλύπτεται, αλλά υποδέχεται τη Λάτσιο των δύο σερί νικών και δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ματς να κρύβει παγίδες. Η 2η Νάπολι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μπολόνια, ενώ η 3η Ρόμα, η οποία βρίσκεται εν μέσω... τρικυμίας μετά τις ισοπαλίες με Μπολόνια και Αταλάντα, φιλοξενεί την ανεβασμένη Τορίνο.

Πέντε ματς διεξάγονται μεσοβδόμαδα για την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τα πάνω της με τις τρεις σερί νίκες και τώρα καλείται να περάσει το εμπόδιο της Νιουκάστλ και δη εκτός έδρας. Οι «καρακάξες» μάχονται για τη σωτηρία, οι «πολίτες» έπιασαν την 3η θέση και θέλουν να μείνουν εκεί ώστε να γλιτώσουν τα προκριματικά του Αυγούστου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βάσει εμπορικότητας και γοήτρου, πάντως, το ματς που δεσπόζει είναι το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, για το οποίο η Λίβερπουλ υποδέχεται την Εβερτον.

Στα... δικά μας, η επανέναρξη του Κυπέλλου είναι γεγονός, έπειτα από παλινωδίες που έθεσαν το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε κίνδυνο. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ