MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία στη σέντρα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 21 Aυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Το προτελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι σημαδιακό, καθώς η αυλαία σηκώνεται στην Α' Ιταλίας, τις πρώτες δύο κατηγορίες της Ισπανίας και -πάνω απ' όλα- στο δικό μας πρωτάθλημα, την ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, οι προαναφερθείσες πρεμιέρες συμπίπτουν με την παρουσία του νέου κουπονιού του «Πάμε Στοίχημα», το οποίο δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες και με τη σωστή μελέτη, μπορεί να οδηγήσει πιο εύκολα στο κέρδος. Ας δούμε, όμως, αυτά που έχουμε μπροστά μας και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Ξεκινώντας από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι και φέτος το φαβορί, κάτι που μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Οι Πειραιώτες, πάντως, αναμένεται να έχουν ανταγωνισμό, καθώς πέραν του φιλόδοξου Παναθηναϊκού και του ανανεωμένου ΠΑΟΚ, η επιστροφή της ΑΕΚ προσθέτει ακόμη έναν «μνηστήρα» για τον τίτλο. Με την Ενωση ανέβηκε και ο Ηρακλής, η Θεσσαλονίκη απέκτησε ακόμη έναν πόλο κι εμείς περιμένουμε το πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην Α' Ισπανίας, η Μπιλμπάο έδειξε με το «καλημέρα» ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι αχτύπητη, καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ εις βάρος της. Βέβαια, οι Καταλανοί θα «ξυπνήσουν» και θα διεκδικήσουν με μένος τον τίτλο που ήδη κατέχουν, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τους πάρει τα σκήπτρα. Από 'κει και πέρα, το να μιλήσουμε για ομάδες που μπορούν να αμφισβητήσουν τους «αιώνιους αντιπάλους» είναι παρακινδυνευμένο, αν και οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Βαλένθια αναμένεται να παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Α' Ιταλίας, η Γιουβέντους βγήκε από το σκοτάδι και κατέκτησε τέσσερις σερί τίτλους, το θέμα είναι αν μπορεί να την κοντράρει κάποιος φέτος. Η Γηραιά Κυρία παραμένει το ακλόνητο φαβορί και παρά το ότι οι Ρόμα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Νάπολι, Ιντερ και Μίλαν θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να της κάνουν «τη ζωή δύσκολη», η λογική υπαγορεύει ότι θα «σκοτωθούν» μεταξύ τους, έχοντας ως... ταβάνι τη 2η θέση. Το σίγουρο είναι ότι το... κουπόνι μαμούθ που κρατάτε στα χέρια σας σφύζει από ποσότητα, αν και το πιο σημαντικό είναι ότι, πλέον, οι πιο δημοφιλείς λίγκες βρίσκονται στη διάθεσή μας

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ