MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Και... ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Και... ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

«Καυτές» αγωνιστικές! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 21 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ρίχνοντας μία ματιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Αργεντινής, το οποίο διεξάγεται σε δύο ζώνες (15 ομάδες η κάθε μία), πρέπει να... κατηφορίσουμε αρκετά προκειμένου να δούμε ότι η Ρίβερ Πλέιτ είναι 9η στην 1η ζώνη και η Μπόκα Τζούνιορς 5η, στη 2η.

Από τη στιγμή, βέβαια, που μιλάμε ίσως για το σπουδαιότερο ντέρμπι της Υφηλίου, η βαθμολογική συγκομιδή είναι το τελευταίο που παίζει ρόλο στο «Μπομπονέρα». Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θα αφοσιωθούν στις οθόνες τους για δύο ώρες (συνηθίζεται οι μεταξύ τους αναμετρήσεις να διαρκούν περισσότερο από το κανονικό).

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η 2η Τότεναμ μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Λέστερ στους 5 βαθμούς και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Τα «σπιρούνια» υποδέχονται τη Γουέστ Μπρομ, ενώ οι «αλεπούδες» υποδέχονται τη Σουόνσι. Αμφότερες οι διεκδικήτριες του τίτλου είναι φαβορί στις τωρινές τους αναμετρήσεις, αλλά η απουσία του Τζέιμι Βάρντι στη Λέστερ (τιμωρημένος) ίσως αποβεί καθοριστική για τη μάχη του τίτλου.

Φουλ δράση και στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς το σαββατοκύριακο διεξάγονται οι ημιτελικοί του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού. Εβερτον και Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ αντίστοιχα, στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ», και το να μιλήσουμε για φαβορί, είναι έως και ουτοπικό. Το σίγουρο είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκονται εν μέσω μίας κατά τεκμήριο αποτυχημένης χρονιάς και ίσως παρουσιαστούν με αυξημένο κίνητρο. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να τελειώσουν τη σεζόν δίχως τρόπαιο...

Δύο σπουδαία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α’ Ιταλίας. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να περάσει από «στίβο μάχης» την Κυριακή, καθώς φιλοξενείται από τη Φιορεντίνα, στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων είναι τεράστια και ίσως το καλό ποδόσφαιρο περάσει σε 2η μοίρα, καθώς συνήθως προέχουν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Τη Δευτέρα διεξάγεται το «ντέρμπι του ήλιου», με άλλα λόγια η Ρόμα περιμένει τη Νάπολι στο «Ολίμπικο». Φουλ επιθετικές ομάδες αμφότερες, ενώ το μεταξύ τους αποτέλεσμα ίσως αποβεί καθοριστικό όσον αφορά στη μάχη της 2ης θέσης.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ