MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΙΤΑΛΙΑ «δαγκωτό»

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΙΤΑΛΙΑ «δαγκωτό»

Τα βλέμματα στο «καμπιονάτο» και στη Σούπερ Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Φουλ δράση για ακόμη ένα τετραήμερο και παρά το ότι στην επικαιρότητα κυριαρχούν οι Εθνικές Εκλογές της Κυριακής, το στοίχημα δεν σταματά ποτέ. Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται δίχως την παραμικρή... ενόχληση, με τους αγώνες να διεξάγονται Σάββατο και Δευτέρα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έκανε δυνατή... προπόνηση στον Τύρναβο για το Κύπελλο (3-0), τώρα ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ουδείς μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για το αν θα διεξαχθεί το ματς, καθώς η κρητική ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να «βγάλει» το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα με την αγωνιστική εικόνα που θα έχει.

Ο ΠΑΟΚ έχει... ρεπό, καθώς θα πάρει άνευ αγώνος τη νίκη με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή και θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι στη Λεωφόρο είναι πολύ πιο δυνατός απ' ότι εκτός έδρας. Το σίγουρο είναι ότι η αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ σε 18 δεν ευσταθούσε, όπως αποδεικνύεται περίτρανα, καθώς όχι μόνο ένας σύλλογος έχει διαλυθεί και ακόμη ένας είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, αλλά ουδείς εγγυάται ότι στη συνέχεια δεν θα έχουμε περαιτέρω απώλειες.

Κρίμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα, με όλα τα... στραβά του, είναι σαφώς πιο ποιοτικό σε σχέση με αυτά της προηγούμενης τριετίας, με αρκετές «μικρές» ομάδες να αμφισβητούν την ανωτερότητα των «μεγάλων».

Εξάλλου, στις επάλξεις βρίσκεται και πάλι το τουρκικό πρωτάθλημα έπειτα από διακοπή τριών εβδομάδων. Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας αποτελούν τις σταθερές «δυνάμεις», ενώ Μπούρσασπορ και Τραμπζονσπόρ μάχονται για την 4η θέση. Η αγωνιστική που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου δεν περιλαμβάνει κάποιο σπουδαίο ντέρμπι. Γειτονική αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Κασίμπασα και Φενέρ, ενώ η Μπεσίκτας ταξιδεύει στην Αγκυρα για το ματς με την Γκεντσλέρ.

Αναμετρήσεις με έντονο... εμπορικό ενδιαφέρον έχουμε στην εκκίνηση του 2ου γύρου της Α' Ιταλίας. Η Μίλαν παραπαίει, δείχνει ότι ακόμη και η 5η θέση δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά η μαυροκόκκινη φανέλα είναι διαχρονικό σημείο αναφοράς στο ποδόσφαιρο της χώρας και ουδείς μπορεί να ξεγράψει την ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι στη Ρώμη, όπου αντιμετωπίζει τη Λάτσιο. Άλλωστε, προ εβδομάδων, πήρε 0-0 στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα. Μία Ρόμα, η οποία καλείται να κυνηγήσει τη Γιουβέντους και να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της.

Η διαφορά των δύο ομάδων βρίσκεται στους πέντε βαθμούς και οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στη Φλωρεντία, απέναντι στην ισχυρή Φιορεντίνα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Γηραιά Κυρία φιλοξενεί την Κιέβο και είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης.

Απουσιάζει το σπουδαίο ματς στην Α' Ισπανίας. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Κόρδοβα και Ελτσε αντίστοιχα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Βαγιεκάνο. Το πιο πιθανό είναι και τα τρία «θηρία» του πρωταθλήματος να προχωρήσουν με νίκες.

Φινάλε της φάσης των ομίλων έχουμε στο Κόπα Αφρικα κι εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο τι θέλει η κάθε ομάδα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ