MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ-ΤΕΛΙΚΟΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ-ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΟΥΠΟΝΙ... Σαββατοκύριακου με 213 ματς! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 1 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν διάλειμμα μίας εβδομάδας και οι Ομοσπονδίες των περισσότερων χωρών βρήκαν την ευκαιρία να «στριμώξουν» στο πρόγραμμα πολλές αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε σημείο το κουπόνι να μην έχει να ζηλέψει πολλά σε σχέση με το σαββατοκύριακο!

Στα... δικά μας, το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στα ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και θέλει τη νίκη ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η ΑΕΚ περιμένει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Το σίγουρο είναι ότι εδώ που φτάσαμε, το να μιλάει κάποιος για φαβορί είναι παρακινδυνευμένο, καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν αυξημένο κίνητρο και ιδιαίτερη «κάψα» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, με τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι να εξακολουθεί να «βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα» στον ανταγωνισμό. Βρίσκεται στην κορυφή και υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Ο Ιταλός τεχνικός έχει τονίσει αρκετές φορές ότι τα ματς που βρίσκουν την ομάδα του σε θέση ακλόνητου φαβορί είναι αυτά που κρύβουν τις περισσότερες δυσκολίες και μένει να δούμε αν έχει δίκιο.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ-ΤΕΛΙΚΟΣ

Η 2η Τότεναμ των έξι σερί νικών θέλει το στραβοπάτημα των πρωτοπόρων και τη δική της νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ ώστε να... κατοικήσει στο... ρετιρέ, αλλά πρόκειται για λονδρέζικο ντέρμπι και τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Η Αρσεναλ «λιγοψύχησε» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά με τη Σουόνσι είναι το φαβορί, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εκ νέου με τη Λίβερπουλ, εις βάρος της οποίας κατέκτησε το Λιγκ Καπ την περασμένη Κυριακή.

Φουλ αγωνιστική δράση και στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην οποία η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προέλασή της. Απέχει 8 βαθμούς από τη 2η Ατλέτικο Μαδρίτης και 14 από την 3η Ρεάλ, ενώ τώρα δοκιμάζεται στην πρωτεύουσα, απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, η 24η «στροφή» περιλαμβάνει φαινομενικά εύκολη αποστολή για την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία υποδέχεται τη Μάιντζ. Η Ντόρτμουντ ακολουθεί τους Βαυαρούς από το «-8» και δοκιμάζεται στην έδρα της Ντάρμσταντ, ενώ η Χέρτα, η οποία κλείνει την πρώτη τριάδα, φιλοξενεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Τη Στουτγάρδη περιμένει η Γκλάντμπαχ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ