MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Η ντάμα της ΚΟΥΠΑΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Η ντάμα της ΚΟΥΠΑΣ

Ωρα τελικού! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 26 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η ώρα για τον πρώτο σπουδαίο ευρωπαϊκό τελικό, έφτασε. Στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία, διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, για τη σεζόν που μας πέρασε. Με άλλα λόγια, Σεβίλλη εναντίον Ντνιεπρ, το βράδυ της Τετάρτης (21.45).

Οι Ανδαλουσιάνοι είναι οι κάτοχοι του τροπαίου, στους τρεις τελικούς που έπαιξαν κατά το παρελθόν στη διοργάνωση γεύτηκαν μόνο το νέκταρ και από κάθε άποψη, είναι το ακλόνητο φαβορί για να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα». Φέτος, μάλιστα, το τρόπαιο είναι πιο σημαντικό από ποτέ, καθώς η ομάδα που θα το κατακτήσει κερδίζει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Αντίπαλος της ισπανικής ομάδας είναι η «3η δύναμη» του ουκρανικού ποδοσφαίρου, η Ντνιεπρ Ντνιπρόπετροφσκ. Η ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς άρχισε την ξέφρενη πορεία της τον περασμένο Αύγουστο και ακόμη κι όταν έφτασε στους «32», στα νοκ άουτ ματς, πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για επιτυχία. Ακόμη, όμως, δεν είχαμε δει το παραμικρό. Απέκλεισε Ολυμπιακό, Αγιαξ, Κλαμπ Μπριζ και Νάπολι, βασιζόμενη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της και θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της κι ενώ στην Ουκρανία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το παραμικρό (οι όποιες επιτυχίες της μας πηγαίνουν στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης).

Στα... δικά μας, οι πρώτες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ βρήκαν τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος. Νίκησε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο «Χ» απέναντι στους ίδιους αντιπάλους. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται το «τριφύλλι» στην Τούμπα και θέλει νίκη για να αναθερμάνει τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρωτιάς που θα οδηγήσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παραμείνει το ακλόνητο φαβορί, ενώ αν νικήσει, θα πρέπει να συμβούν... θαύματα για να χάσει τη θέση του επικεφαλής. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο, οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ έχουν εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον 2ο της διαδικασίας να περνάει απ' ευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ