MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Μεσόγειος... ΦΛΕΓΕΤΑΙ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Μεσόγειος... ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Μέσα τα «βαριά χαρτιά»! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 19 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» απέχει δύο βήματα από το να θεωρηθεί πληρέστατο. Στους βατήρες εκκίνησης βρίσκονται η Α’ Ισπανίας και η Α’ Ιταλίας, με την ελληνική Σούπερ Λιγκα και την Μπουντεσλίγκα να απομένουν για την απογείωση. Η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος πήρε αναβολή, πιθανότατα για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η κάτοχος του τίτλου Μπαρτσελόνα πανηγύρισε ήδη τον 1ο τίτλο της χρονιάς, κατακτώντας το Σούπερ Καπ (δύο νίκες επί της Σεβίλλης). Ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος με το ηθικό στα ύψη και βάσει αποδόσεων είναι το φαβορί ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Με τίτλο άρχισε τη σεζόν και ο μεγάλος αντίπαλος των «μπλαουγκράνα», η Ρεάλ Μαδρίτης. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ σήκωσε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (πάλι εις βάρος της Σεβίλλης!) και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κουβαλάει την αύρα του πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, θέλει να αποδείξει ότι αφού ανέκτησε τα σκήπτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μπορεί να τα καταφέρει και στη χώρα της. Τις αντιρρήσεις της έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία φέτος δείχνει ενισχυμένη στο επιθετικό σκέλος, με την απόκτηση των Γκαμερό, Χότα και Γκαϊτάν.

Στη σέντρα και η Serie A. Το κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα έχει τον ίδιο κάτοχο εδώ και μία πενταετία, τη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» πούλησε τον Πογκμπά, αλλά αγόρασε τους Ιγκουαΐν και Πιάνιτς. Πέραν του πόσο θα την ενισχύσουν οι δύο τους, το σημαντικό είναι ότι ταυτόχρονα κατάφερε να αποδυναμώσει Νάπολι και Ρόμα, οπότε το «έξι στα έξι» είναι η πιο πιθανή εξέλιξη. Οι Ναπολιτάνοι εντυπωσίασαν στα φιλικά, σκοράροντας κατά ριπάς, ενώ οι Ρωμαίοι έχουν ως πρώτο μέλημα την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτές οι δύο ομάδες παραμένουν οι βασικοί ανταγωνιστές της Γιούβε. Οι δύο «δυνάμεις» της Λομβαρδίας, Μίλαν και Ιντερ, προέβησαν σε διοικητικές αλλαγές, αλλά δεν πείθουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, με τους «νερατζούρι» να έχουν κάνει καλύτερες μεταγραφές. Λογικά θα παλέψουν με τη Φιορεντίνα για τις θέσεις «4 έως 6», ενώ Λάτσιο, Τορίνο και Σασουόλο θα ψάξουν την υπέρβαση που για τα δεδομένα τους είναι οτιδήποτε περισσότερο πάνω από την 8η θέση.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ