MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

«Για τη φανέλα» η «γαλανόλευκη» στο Μπέλφαστ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, με τα προκριματικά του Euro 2016, του οποίου η τελική φάση θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ως εκ τούτου, η... προσφορά κρίνεται ανεπαρκής για να καλύψει τη ζήτηση, αν και η προσεχτική μελέτη μπορεί να «βγάλει» σημεία.

Η Εθνική Ελλάδος δίνει το «παρών» στο 6ο γκρουπ, σε μία περιπέτεια την οποία πολύ θα ήθελε να ξεχάσει. Δεν έχει νίκη σε οκτώ ματς και βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας μοναδικό στόχο (δίχως ουσιαστικό αντίκρισμα) το να προσπεράσει τις Νήσους Φερόες, από τις οποίες έχασε σε Φάληρο και Τόρσαβν.

Επόμενη αποστολή είναι αυτή στο Μπέλφαστ, απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία, η οποία θέλει τη νίκη για να περάσει στην τελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η «γαλανόλευκη» θα ήταν το ακλόνητο φαβορί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά εδώ κι έναν χρόνο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, σε κάθε επίπεδο. Με μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς (δύο συνολικά στον όμιλο), οι διεθνείς μας καλούνται να σώσουν τουλάχιστον την αξιοπρέπειά τους, με τον Κώστα Τσάνα να συνεχίζει στο πόστο του υπηρεσιακού τεχνικού (μετά το «ναυάγιο» με τον Γερμανό Μπερντ Σούστερ).

Εξάλλου, στους βατήρες εκκίνησης βρίσκονται τα 10 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Λατινικής Αμερικής, εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Η φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ, Αργεντινή, υποδέχεται τον Ισημερινό και αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Αντίθετα, η Βραζιλία έχει δοκιμασία μπροστά της, καθώς αγωνίζεται στο Σαντιάγκο, την πρωτεύουσα της Χιλής, απέναντι στη «Ρόχα», η οποία προ μηνών κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κόπα Αμέρικα. «Επικίνδυνη αποστολή» για την Ουρουγουάη των δύο τροπαίων Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Λα Παζ της Βολιβίας.

Οσον αφορά στα μπασκετικά δρώμενα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΣΕΦ την Πέμπτη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, στην πρώτη «μάχη» των «αιωνίων» για τη σεζόν 2015-16.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ