MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ερχεται... ΚΑΥΣΩΝΑΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ερχεται... ΚΑΥΣΩΝΑΣ

«Φουντώνει» η μάχη στο Κόπα Αμέρικα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 19 Iουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στα γήπεδα της Χιλής μπορεί να μην προσφέρει σπουδαίο θέαμα, άλλωστε ουδέποτε ήταν αυτή η ουσία όταν μιλάμε για αναμετρήσεις στις οποίες ξεχειλίζει ο χαρακτήρας «ντέρμπι». Σκληρές ομάδες, ανάλογες αναμετρήσεις, με έντονο πάθος και ανάλογη σκοπιμότητα συνθέτουν τα όσα βλέπουμε.

Τα αουτσάιντερ… ψήλωσαν, οι «μεγάλοι» εμφανίζουν αδυναμίες και τα πράγματα κάθε άλλο παρά ξεκάθαρα είναι, όσον αφορά στα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν υπάρχει ομάδα που να ντούμπλαρε τις νίκες της, εκτός αν τα έχει καταφέρει η Βενεζουέλα (απέναντι στο Περού), στο ματς που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η Αργεντινή «κόλλησε» στο 2-2 με την Παραγουάη, η Βραζιλία ηττήθηκε από την Κολομβία, ενώ η διοργανώτρια Χιλή έμεινε στο 3-3 με το Μεξικό. Οσο περνούν οι μέρες, τόσο ο… πυρετός ανεβαίνει και μένει να δούμε ποιο Εθνικό συγκρότημα θα επιδείξει τη μεγαλύτερη σταθερότητα. Το Μεξικό αντιμετωπίζει τον Ισημερινό και θέλει τη νίκη ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ φαβορί είναι η Χιλή απέναντι στη Βολιβία.

Το πιο ισχυρό σημείο, θεωρητικά, είναι ο «άσος» της Αργεντινής απέναντι στην περιορισμένων δυνατοτήτων Τζαμάικα, ωστόσο ο 2ος όμιλος περιλαμβάνει και τη σπουδαία «μάχη» απέναντι σε Ουρουγουάη και Παραγουάη, εδώ που οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες. Στον 3ο όμιλο, το Βραζιλία – Βενεζουέλα έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τη «σελεσάο», η οποία θα αγωνιστεί δίχως τον Νέιμαρ, ενώ το Κολομβία – Περού ενδέχεται να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αν το Περού έχει χάσει από τη Βενεζουέλα κι έχει μείνει στους μηδέν βαθμούς και μετά τη 2η αγωνιστική.

Στο τέλος φτάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών που διεξάγεται στα γήπεδα της Νέας Ζηλανδίας. Στον μεγάλο τελικό, η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Σερβία, δικαίως, αν αναλογιστούμε ότι οι συγκεκριμένες δύο ομάδες ήταν οι πιο σταθερές. «Δράση» έχουμε και στην «χώρα του καφέ», συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Α' και Β' Βραζιλίας, τα οποία «ανεβάζουν» ακόμη περισσότερο το... θερμόμετρο. Και αυτό γιατί το πρόγραμμα έχει μεγάλα ντέρμπι «μίσους», στο Σάο Πάολο παίζουν Σάντος και Κορίνθιανς, ενώ στην Κουριτίμπα, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Κοριτίμπα...

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ