MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επιχείρηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επιχείρηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στην έδρα για την πρόκριση! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Σε διαφορά... φάσης βρίσκονται το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα, αλλά οι οριακές καταστάσεις αφορούν στη 2η τη τάξει διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός υπέστη... τσάμπα ήττα στις Βρυξέλλες (1-0 από την Αντερλεχτ) και τώρα καλείται να αντιστρέψει τα πράγματα στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης». Η εντός έδρας δυναμική των Πειραιωτών απέναντι σε ομάδες που δεν ανήκουν στο τοπ επίπεδο είναι ένας σημαντικός παράγοντας αισιοδοξίας, όπως και η εμπειρία τους, αλλά η ιστορία δεν είναι σύμμαχος των «ερυθρολεύκων», κάθε άλλο.

Σε 30 περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Ολυμπιακός έχασε το 1ο ματς σε διπλές αναμετρήσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η πρόκριση επιτεύχθηκε μόλις στις δύο και μάλιστα πρέπει να πάμε αρκετά πίσω. Το 1989, στον 1ο γύρο του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν χάσει 2-1 από τη Ραντ στο Βελιγράδι, αλλά είχαν επικρατήσει 2-0 εντός, ενώ στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων της σεζόν 1992-93 ο Ολυμπιακός είχε χάσει 1-0 στο Φάληρο από την ουκρανική Τσερνομόρετς, για να περάσει χάρη στο επιβλητικό 3-0 της Οδησσού.

Το σίγουρο είναι ότι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις διοργανώσεις δεν είναι χειρότερη από την Αντερλεχτ, τουλάχιστον δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στο 1ο ματς, και μένει να δούμε αν υπάρχει η μέθοδος και η ψυχραιμία, στοιχεία που απαιτούνται ώστε η χώρα μας να έχει εκπρόσωπο και στους «16».

Τα πιο εμπορικά ματς διεξάγονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο βρίσκεται στη... 2η δόση των 1ων αναμετρήσεων των «16». Η Μπαρτσελόνα είναι το ακλόνητο φαβορί, παρά το ότι δοκιμάζεται από την Αρσεναλ στο Λονδίνο, ενώ η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπάγερν και καλείται να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν έφτασε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης. Την Τετάρτη, η Μάντσεστερ Σίτι παίζει στο Κίεβο απέναντι στην ουκρανική Ντινάμο που άφησε εκτός την Πόρτο στον όμιλο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την επικίνδυνη Αϊντχόφεν.

Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε σε όλα τα σημεία του πλανήτη (Βόρειο και Κεντρική Αμερική, Ασία), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντίστοιχη έκδοση της Λατινικής Αμερικής, το Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο βρίσκεται στη φάση των ομίλων.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ