MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Επιτέλους... ΜΠΑΛΑ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Επιτέλους... ΜΠΑΛΑ!

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Επιστροφή στα κορυφαία πρωταθλήματα της Υφηλίου μετά από την απαραίτητη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και η Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει την... αναβίωση δύο σπουδαίων ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Ηρακλής τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο». Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, υπάρχει ακλόνητο φαβορί, με τους Πειραιώτες και τον «Δικέφαλο» του Βορρά να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η ιστορία, όμως, μας έχει διδάξει ότι στα ντέρμπι πολλές φορές τα προγνωστικά πάνε περίπατο και το σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα ματς αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο 2ος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και θέλει να συνεχίσει την άψογη πορεία του (3-0-0, 8-0 γκολ) στα εντός έδρας ματς

Σπουδαίες αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα και στην Α' Ιταλίας. Στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους ζητείται ανάκαμψη και μένει να δούμε αν η Γηραιά Κυρία μπορεί να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ιντερ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Για τους λάτρεις του θεαματικού ποδοσφαίρου, το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό της Κυριακής ανάμεσα σε Νάπολι και Φιορεντίνα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή και με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο δείχνουν ικανοί για όλα, αλλά ποιος μπορεί να αγνοήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν ήδη... φιλοδωρήσει με έντεκα γκολ τις Γιουβέντους, Λάτσιο και Μίλαν!

Οι προβολείς είναι στραμμένοι και στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Λίβερπουλ δοκιμάζεται από την Τότεναμ στο Λονδίνο, με τους «κόκκινους» να έχουν στο τιμόνι για πρώτη φορά σε επίσημο ματς τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός ενέδωσε στο πρέσινγκ και ανέλαβε τις τύχες μίας εκ των σπουδαιότερων ομάδων του πλανήτη, η οποία όμως βρίσκεται σε φάση παρακμής. Μένει να δούμε αν ο άλλοτε τεχνικός της Ντόρτμουντ έχει το «άγγιγμα του Μίδα».

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ