MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Μεγάλες μάχες στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων πέρασαν στην ιστορία και το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας επιστρέφει στην... παραδοσιακή μορφή, με εκατοντάδες αγώνες πρωταθλημάτων, σε ένα τετραήμερο κατά το οποίο τα ντέρμπι περισσεύουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεσοβδόμαδα ακολουθεί η 1η αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Στα... δικά μας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά και είναι το ακλόνητο φαβορί, ενώ η ΑΕΚ περιμένει τα Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, εκτός έδρας αποστολές έχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, απέναντι σε Πανιώνιο και Βέροια αντίστοιχα. Κοινώς, οι τέσσερις «μεγάλοι» έχουν τον πρώτο λόγο και... απαγορεύεται η απώλεια βαθμών, ιδιαίτερα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος δεν έχει μπει με το... δεξί στο πρωτάθλημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά, κάθε άλλο, αλλά πάντα η μεταξύ τους «μάχη» κρύβει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Το παράδοξο, βέβαια, της 5ης αγωνιστικής είναι το ότι το ματς ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι είναι «ντέρμπι κορυφής», καθώς η 2η της βαθμολογίας υποδέχεται τους πρωτοπόρους.

Στην Ιταλία, Ιντερ και Μίλαν θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν τον τίτλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά προς το παρόν καλούνται να λύσουν τις δικές τους διαφορές, στο σπουδαίο ντέρμπι της Λομβαρδίας. Η έδρα είναι κοινή, η αντιπαλότητα μεγάλη και το γόητρο παίζει πάντα σπουδαίο ρόλο.

Σπουδαία μονομαχία διεξάγεται και στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ένα ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια προσέφερε πολλές συγκινήσεις τόσο σε ισπανικό, όσο κι ευρωπαϊκό επίπεδο. Ιδιαίτερη... αποστολή έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δοκιμάζεται από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη.

Στη γερμανική Μπούντεσλιγκα, Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουν το απόλυτο των βαθμών έπειτα από τρεις αγωνιστικές και καλούνται να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά, απέναντι σε Αουγκσμπουργκ και Ανόβερο αντίστοιχα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ