MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Επικίνδυνη «ΣΤΡΟΦΗ»!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Επικίνδυνη «ΣΤΡΟΦΗ»!

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 29 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η Eθνική Ελλάδας δεν έβαλε... φωτιά στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη, ούτε ενθουσίασε με την απόδοσή της. Έπειτα από καιρό, όμως, θύμισε... κανονική ομάδα και νίκησε 2-1 το Μαυροβούνιο, αποδεικνύοντας ότι ασπάζεται εκ νέου τις γενικές... αρχές του αθλήματος, τις οποίες είχε απαρνηθεί στα προκριματικά του Euro 2016.

Μαρτυρίες των διεθνών μας αναφέρουν ότι ο Γερμανός εκλέκτορας, Μίχαελ Σκίμπε, έχει πέσει «με τα μούτρα» στη δουλειά και αυτό, λογικά, θα μας βγει σε καλό, εν όψει δε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 (αρχίζουν το φθινόπωρο). Επόμενο... τεστ είναι πάλι στο Φάληρο, την Τρίτη, απέναντι στην Ισλανδία του Αλφρεντ Φινμπόγκασον αυτή τη φορά.

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση διεξάγεται στο Μόναχο, επίσης την Τρίτη, όπου η Γερμανία υποδέχεται την Ιταλία. Πρόκειται για το μεγαλύτερο... ντέρμπι σε επίπεδο ευρωπαϊκών Εθνικών, με τη «νασιονάλμανσαφτ» και τη «σκουάντρα ατζούρα» να μας έχουν χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές αγωνίας σε κάθε επίπεδο, από ματς για όμιλο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μέχρι τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την ίδια μέρα, η Αγγλία φιλοξενεί την Ολλανδία στο «Γουέμπλεϊ», με τα «λιοντάρια» να προέρχονται από το θριαμβευτικό 3-2 επί της Γερμανίας και τις «τουλίπες» να σκέφτονται ήδη τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς το καλοκαίρι δεν θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Euro 2016.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ για τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Η Αργεντινή απέδειξε στη Χιλή ότι μπορεί να «τσαλακωθεί», να παίξει μαζική άμυνα στο βωμό του αποτελέσματος. Πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα από τη «ρόχα» και μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης. Τώρα υποδέχεται τη σαφώς υποδεέστερη Βολιβία. Ο πρωτοπόρος Ισημερινός έμεινε στο 2-2 με την Παραγουάη κι έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί 5 βαθμούς από τη 2η θέση. Καλείται να ορθώσει ανάστημα στην Κολομβία, με τους «καφετέρος» να βρίσκονται εκτός της πρώτης πεντάδας, πληρώνοντας την προβληματική παρουσία τους. Δύσκολο έργο έχει η Βραζιλία, στην Παραγουάη, ενώ η Χιλή είναι το φαβορί στο εκτός έδρας ματς με τη Βενεζουέλα. Ομοίως και η Ουρουγουάη (υποδέχεται το Περού).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ