MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ κοκτέιλ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ κοκτέιλ

Η Ρώμη «στα δύο» για το ντέρμπι! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο, ίσως το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής, έφτασε στο τέλος του και σειρά παίρνουν τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, μία εβδομάδα πριν από τη διακοπή λόγω των μπαράζ για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Το σπουδαιότερο ματς διεξάγεται στην ιταλική πρωτεύουσα όπου Ρόμα και Λάτσιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ολίμπικο», το κοινό... σπίτι των δύο. Τη δεδομένη στιγμή, οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται ένα «κλικ» πιο μπροστά από τον αντίπαλό τους, ο οποίος ηττήθηκε (3-1) από τη Μίλαν με κάκιστη εμφάνιση, γεγονός που προκάλεσε τριγμούς. Στις μεταξύ τους κόντρες, βέβαια, τα προγνωστικά έχουν πάει... περίπατο πολλές φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε ένα ματς με μεγάλη ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα, στο οποίο το γόητρο είναι πάντα το μεγαλύτερο διακύβευμα.

Ανάλογης σημασίας κι... αισθητικής ντέρμπι έχουμε και στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την «αιώνια» αντίπαλό της, Σάλκε. Η διαφορά των έξι βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο ποταμός Ρουρ χωρίζεται στα δύο και αναμένεται να «πέσουν κορμιά» για να κατακτηθεί η νίκη.

Κλασικό ντέρμπι διεξάγεται και στο Λονδίνο, όπου η Αρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ. Οι «κανονιέρηδες» προσπαθούν να συνέλθουν από τη συντριβή (5-1) στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή και δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ανεβασμένα είναι και τα «σπιρούνια» το τελευταίο διάστημα, μπήκαν στην πρώτη πεντάδα και βλέπουν ευθέως μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Στα δικά μας, τη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός έκανε 3η σερί νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του (2-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ), η πρόκριση στους «16» είναι στο χέρι του και υποδέχεται τον Ηρακλή με το ηθικό στα ύψη. Ο 2ος Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει προπονητή, έχει δύσκολη αποστολή, στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει πλέον τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του. Το πιο εύκολο έργο, θεωρητικά, έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τον ουραγό Πανθρακικό.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ