MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Δυνατές ΚΟΝΤΡΕΣ στη Βραζιλία

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Δυνατές ΚΟΝΤΡΕΣ στη Βραζιλία

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 7 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η σπουδαιότερη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, το Κόπα Αμέρικα, έφτασε στο τέλος του, με τη Χιλή να γεύεται το νέκταρ της επιτυχίας μέσα από το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Επικράτησε της Αργεντινής στα πέναλτι, με την «αλμπισελέστε» να... χύνει το γάλα για 3ο σερί τελικό, 4ο αν συνυπολογίσουμε και αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ένα σπουδαίο τουρνουά πέρασε στην ιστορία, αλλά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού δεν έχουν... ησυχία, καθώς σειρά παίρνει η διοργάνωση του Γκολντ Καπ, στην οποία συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες που υπάγονται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες (κάτοχοι του τροπαίου), με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να θεωρείται το 1ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Το αντίπαλο δέος, παραδοσιακά, είναι το Μεξικό, το οποίο θα παρουσιαστεί με διαφορετική αποστολή σε σχέση με το πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, έχοντας σαφώς αναβαθμισμένο ρόστερ. Δεν είναι τυχαίο, καθώς η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα παίξει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και οι «Αζτέκοι» θέλουν να είναι αυτοί που θα φτάσουν μέχρι τέλος του δρόμου. «Ανεβασμένες μετοχές» έχει στο... χαρτοφυλάκιο της και η Κόστα Ρίκα. Πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και πλέον ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά, με τους πιο αισιόδοξους να μιλούν για τελικό.

Στη 2η ταχύτητα συμπεριλαμβάνονται εθνικά συγκροτήματα όπως ο Παναμάς (στην τελευταία διοργάνωση έφτασε στον τελικό), η Τζαμάικα (συμμετείχε, όπως και το Μεξικό, στο Κόπα Αμέρικα), η Γουατεμάλα (θέλει το κάτι παραπάνω) και η Ονδούρα (έχει... ψηλώσει με τη συμμετοχή της στα τελευταία δύο Παγκόσμια Κύπελλα).

Εξάλλου, ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων που βρίσκονται στο κουπόνι αφορά στους αγώνες ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Εκατόν δέκα ευρωπαϊκές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ευρισκόμενες ακόμη στα πρώτα βήματα του μακρινού ταξιδιού προς τους ομίλους των δύο κορυφαίων διοργανώσεων. Οι λάτρεις των πρωταθλημάτων, θα επικεντρωθούν στις αναμετρήσεις των πρώτων δύο κατηγοριών της Βραζιλίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ