MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Αρχίζει το... ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Αρχίζει το... ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σέντρα σε Πρέμιερ Αγγλίας και Σαμπιονά! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 7 Aυγούστου έγιναν «ΔΙΠΛΕΣ» και παραμένουν στο 1 ευρώ!

Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας, είναι το πιο... βαρύ, μέχρι το επόμενο, της σεζόν 2015-16, καθώς τα πέντε αγγλικά πρωταθλήματα που περιλαμβάνονται, μαζί με την Α' Γαλλίας και τις πρώτες δύο κατηγορίες της Ολλανδίας, βρίσκονται στην εκκίνηση. Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στις προτιμήσεις των παικτών και σίγουρα το πιο ακριβό.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, η μεταγραφική δαπάνη των 20 ομάδων ξεπέρασε τα 700.000.000 ευρώ κι ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου. Μία αξιόπιστη αποτίμηση των ρόστερ, αναφέρει ότι η αξία τους ανέρχεται στα 4,1 δισεκατομμύρια ευρώ!

Τα ποσά... ζαλίζουν, αλλά αυτό που ενδιαφέρει πρώτιστα είναι τι θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η κάτοχος του τίτλου, Τσέλσι, θεωρείται το 1ο φαβορί, αν και οι Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αμφισβητούν ευθέως, με τη Λίβερπουλ να ακολουθεί από... διακριτική απόσταση. Στη μάχη της ουράς, τα πράγματα, παραδόξως, δείχνουν κάπως ξεκάθαρα, με τις Γουότφορντ, Νόργουιτς, Μπόρνμουθ, Λέστερ, Γουέστ Μπρομ, Σάντερλαντ και Αστον Βίλα, να θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν τα εφόδια ώστε να επιβιώσουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στην Α' Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε πέντε τρόπαια σε 12 μήνες (δύο Σούπερ Καπ, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ) και όλα συντείνουν στο ότι και φέτος θα είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μονακό και Λυών θα προσπαθήσουν να τις βάλουν δύσκολα, ενώ η Μαρσέιγ παρουσιάζεται αποδυναμωμένη. Με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο, πάντως, δεν αποκλείεται να «βγάλει λαγό από το καπέλο». Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα υποβιβαστούν δύο ή τρεις ομάδες!

Στην Α' Ολλανδίας, η πρεμιέρα της οποίας περιλαμβάνει αναβολές αγώνων λόγω απεργίας των οργάνων της Αστυνομίας, η Αϊντχόφεν «έσπασε» την παντοκρατορία του Αγιαξ, αλλά φέτος απογοητεύουν αμφότερες, με τον «Αίαντα», μάλιστα, να δέχεται ηχηρό χαστούκι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλείστηκε από τη Ραπίντ Βιέννης). Η ομάδα του Ρότερνταμ, η Φέγενορντ, είναι ενισχυμένη και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον τίτλο από θέση ξεκάθαρου αουτσάιντερ.

Το Σάββατο διεξάγεται και το ιταλικό... ορεκτικό, το Σούπερ Καπ, με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στη Σαγκάη (Κίνα).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ