MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ... ΜΑΤΣ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ... ΜΑΤΣ!

Στη «σέντρα» Πρέμιερ Λιγκ, Α' Γαλλίας και Πορτογαλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Δεν έχουμε φτάσει καν στα μισά του Αυγούστου και το κουπόνι είναι έτοιμο να πάρει την πλήρη μορφή του, κάτι που θα συμβεί την επόμενη Παρασκευή. Το ακριβότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, βρίσκεται στους βατήρες εκκίνησης και η αγωνία αναφορικά με την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο και θα διαδεχθεί τη Λέστερ, «χτυπάει κόκκινο».

Η απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 110.000.000 ευρώ (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος) ανεβάζει το θερμόμετρο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» υπέγραψαν συμβόλαιο και με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές, πάντως, αναμένεται να προκύψουν από τις «μάχες» των πάγκων.

Αρσεναλ και Τότεναμ διατήρησαν τους Αρσέν Βενγκέρ και Μαουρίσιο Ποκετίνο, ενώ για 1η φορά βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ από την αρχή της σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ. Από ‘κει και πέρα, επήλθε... κοσμογονία. Η Γιουνάιτεντ προσέλαβε τον Ζοσέ Μουρίνιο, η Μάντσεστερ Σίτι τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η Τσέλσι τον Αντόνιο Κόντε, τρεις προπονητές που θέλουν (και μπορούν) να αφήσουν το στίγμα τους.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πρώτο φαβορί για τον τίτλο είναι η Σίτι, ακολουθεί η Γιουνάιτεντ. Η 1η ομάδα που αναμένεται να εκφράσει αντιρρήσεις για το ότι το τρόπαιο του πρωταθλητή είναι υπόθεση του Μάντσεστερ, είναι η Τσέλσι, ενώ έπονται οι Αρσεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ. Μετά την εξάδα «φωτιά», προβάλλει η Λέστερ, η οποία πέρυσι μας χάρισε απλόχερα μία από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Πρεμιέρα έχουμε και στην Α’ Γαλλίας. Η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε... μόνη της τα τελευταία χρόνια και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με τις Λυών και Μονακό να ακολουθούν από απόσταση και τη Μαρσέιγ να μην δείχνει ικανή να μπει στην πρώτη τριάδα.

Σούπερ Καπ έχουμε σε Ισπανία και Γερμανία. Στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με... θύτη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Γερμανία, Ντόρτμουντ και Μπάγερν συνθέτουν το ιδανικό ζευγάρι για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, με τους Βεστφαλούς να θέλουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των Βαυαρών.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ