MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΡΕΝΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΡΕΝΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28 Aυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η επίπονη και αγωνιώδης διαδικασία των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε στο τέλος της και ευχή δική μας είναι οι ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, να έχουν κάνει το «τρία στα τρία» και να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ήδη βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο Ολυμπιακός έμαθε την Πέμπτη τους αντιπάλους του στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τρέχον τετραήμερο, όμως, είναι γεμάτο με εγχώρια δράση, και στην Α' Ιταλίας η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι. Η Γιουβέντους των τεσσάρων σερί τίτλων ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα που πέρυσι κατέκτησε τη 2η θέση και φέτος κοιτάζει ακόμη πιο ψηλά. Στην πρεμιέρα είδαμε τη Γηραιά Κυρία να χάνει εντός έδρας από την Ουντινέζε και τους «τζιαλορόσι» να μένουν στο 1-1 στη Βερόνα. Δεν έπεισαν και στο «Ολίμπικο» θα σταλεί το πρώτο μήνυμα για το αν η καθεστηκυία τάξη παραμένει αλώβητη ή αν η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την εγκαθίδρυση της «Νέας Τάξης».

Στα... δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και είναι το ακλόνητο φαβορί, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει την Καλλονή. Με νίκη μπήκαν στο πρωτάθλημα οι Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Ηρακλής και Ατρόμητος, με την Ενωση να έχει τη θεωρητικά πιο δύσκολη αποστολή τώρα, καθώς παίζει στην έδρα της Ξάνθης.

Στην Α΄ Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και υποδεχόμενη τη Ρεάλ Μπέτις, δεν υπάρχει περιθώριο για νέα γκέλα. Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το Μπιλμπάο και περιμένει τη Μάλαγα, ενώ στο πιο εμπορικό ματς της αγωνιστικής, η Σεβίλλη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι μετράει τρεις σερί νίκες, οι οποίες γίνονται εννέα, αν υπολογίσουμε τα περσινά ματς. Ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της και απέναντι στη Γουότφορντ θα ψάξει για το «δέκα στα δέκα», προκειμένου να καταρρίψει το δικό της ρεκόρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην Ουαλία από τη Σουόνσι, ενώ η πρωταθλήτρια Τσέλσι δίνει μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας. Πιο δύσκολο το έργο της Αρσεναλ, στον αγγλικό βορρά, απέναντι στη Νιούκαστλ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ