MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!

Με το βλέμμα στο Ευρωμπάσκετ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Το Ευρωμπάσκετ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη έκανε ιδανική εκκίνηση στον όμιλο που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ (Κροατία). Η ελληνική ομάδα νίκησε διαδοχικά την ΠΓΔΜ και τους οικοδεσπότες, έκανε το «δύο στα δύο» και μαζί το μεγάλο βήμα για την πρωτιά.

Το ρόστερ ξεχειλίζει από ποιότητα, παίκτες και προπονητικό τιμ ανταποκρίνονται πλήρως στον κοινό στόχο, δίνουν τα πάντα για να έρθει το μετάλλιο και οι προσδοκίες μεγαλώνουν.

Η «γαλανόλευκη» απόλαυσε το ρεπό της, χθες, Δευτέρα, και από απόψε ρίχνεται στη μάχη για τη 2η... δόση των αγώνων της (Γεωργία, Σλοβενία, Ολλανδία οι αντίπαλοι της Εθνικής). Είναι δεδομένο ότι είναι το φαβορί στα συγκεκριμένα ματς και δεν βλέπει κάτι λιγότερο από το «πέντε στα πέντε» που θα φέρει την πρώτη θέση στο γκρουπ. Λογικά, το εμπόδιο στη φάση των «16» θα είναι χαμηλό, αλλά ήδη το βλέμμα πάει πιο πέρα και δη στα προημιτελικά.

Το σλόγκαν της «επίσημης αγαπημένης» είναι «ένα βήμα τη φορά», αλλά τα δεδομένα καθιστούν πολύ πιθανή μία επική αναμέτρηση με τους «φούριας ρόχας», με έπαθλο την είσοδο στην τετράδα. Το σίγουρο είναι ότι οι 12 διεθνείς δείχνουν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να κάνουν τη διαφορά και αν περιορίσουν τα «νεκρά» διαστήματα και ανεβάσουν τα ποσοστά τους στα μακρινά σουτ, τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμη και η πρωτιά.

Εξάλλου, μπορεί η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο να μην διάγει τις καλύτερες μέρες της (σ.σ. έπαιζε χθες με την Ρουμανία), το αντίθετο, μπορούμε να πούμε, ωστόσο η δράση στα προκριματικά του Euro 2016 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η Σλοβακία έχει 18 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ισπανία, ενώ η Ουκρανία, η οποία φιλοξενείται από τη Σλοβακία, κλείνει την τριάδα, ευρισκόμενη στο «-3».

Οι γηπεδούχοι θα είναι ικανοποιημένοι τόσο με νίκη, όσο και με ισοπαλία, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ματς... επιπέδου διεξάγεται και για τον 5ο όμιλο, όπου η Αγγλία φιλοξενεί την Ελβετία (κατά 99% θα περάσουν αμφότερες στην τελική φάση, με τα «λιοντάρια» να έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να... κλειδώσουν την πρωτιά στον όμιλό τους).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ