MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: 4 τελικοί ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: 4 τελικοί ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Πρόγευση από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 31 Iουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

«Σούπερ» κουπόνι, με τους αγώνες των Σούπερ Καπ σε Αγγλίας, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Αυτά τα τρία «μεγάλα» ματς αποτελούν το... πρόγευμα των 4 πρωταθλημάτων που σε λίγες ημέρες θα μπουν - ξανά - στην στοιχηματική καθημερινότητα.

Στο «Νησί» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν μονομαχούν Τσέλσι και Αρσεναλ, στην Γερμανία συγκρούονται Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ, ενώ το γαλλικό τρόπαιο θα το διεκδικήσουν Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών στο ουδέτερο Μόντρεαλ του Καναδά. «Μάχη» αναμένεται να γίνει στην... αρένα του Αμστερνταμ (στο γήπεδο του Άγιαξ), όπου η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει την Κυπελλούχο Γκρόνινγκεν.

Κοινός παρανομαστής και για τα τέσσερα παιχνίδια είναι ότι οι ομάδες έρχονται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι είναι ανέτοιμες. Οπότε τα... φαβορί που θα «εντοπίσετε» (βάσει αποδόσεων) χαρακτηρίζονται εύθραυστα.

Στο μεταξύ, ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να προσθέτει νέα πρωταθλήματα στο κουπόνι. Σειρά πήραν, η Α' κατηγορία της Βοσνίας, η Α' κατηγορία της Λιθουανίας και η Β' κατηγορία της Δανίας. Εννοείται ότι κρατάμε επιφυλακτική στάση απέναντι στις «πρωτοεμφανιζόμενες» Λίγκες, αφού τις... αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά και χωρίς «σκάουτινγκ».

Σαφώς και τα λημέρια της Β' Γαλλίας που κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή είναι πιο γνώριμα σε όλους μας, στο δισέλιδο του πρωταθλήματος θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ομάδες (μεταγραφές, αποχωρήσεις, μπάτζετ, απουσίες) αλλά και για το... αλαλούμ που επικρατεί με τον κανονισμό, σχετικά με το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν στα «μεγάλα σαλόνια». Επίσης στη σέντρα θα βρεθούν και οι ομάδες της Πρέμιερ Σκωτίας.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται τα «λάτιν» πρωταθλήματα, που πάντα έχουν «πλούσια» θεματολογία. Στην Αργεντινή, οι παίκτες της Νιούελς... απέκτησαν ψυχολογικό πρόβλημα μετά την ήττα από την «μισητή» αντίπαλο Ροζάριο, ενώ οι οπαδοί της προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του προέδρου! Στην Βραζιλία η ιστορική Σάντος εκπέμπει «SOS» οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστές και απειλείται με αφαίρεση βαθμών, βάσει κανονισμού που ισχύει από φέτος.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ