MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": 4 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ για 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": 4 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ για 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μάχες για το Κύπελλο σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το παρόν η διοργάνωση του Κυπέλλου περνάει στο προσκήνιο. Στα... δικά μας, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν περάσει ήδη στα ημιτελικά και αν τα καταφέρουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τότε μιλάμε για την πιο δυνατή τετράδα που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να περάσει με αποτέλεσμα από το Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος είναι υπολογίσιμος, ιδιαίτερα μετά το 0-0 στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ πήρε το 1-1 στη Νέα Σμύρνη και είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Κύπελλο έχουμε και στη Γερμανία, διοργάνωση η οποία επίσης βρίσκεται στα προημιτελικά. Η Μπάγερν παίζει στην έδρα της Μπόχουμ και οτιδήποτε λιγότερο από μία πειστική νίκη θα αποτελέσει έκπληξη, ενώ φαβορί είναι η και Ντόρτμουντ στην έδρα της Στουτγάρδης. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τις αναμετρήσεις Λεβερκούζεν – Βέρντερ και Χάιντενχαϊμ – Χέρτα.

Στα ημιτελικά βρίσκεται το Κύπελλο Ισπανίας, το οποίο συγκεντρώνει και το μικρότερο ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, αλλά μετά το 7-0 του «Καμπ Νόου», το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Θέλτα – Σεβίλλη, καθώς οι Σεβιγιάνοι είχαν συντρίψει στην Ανδαλουσία τους εκπροσώπους του Βίγκο (4-0).

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": 4 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ για 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, το Κύπελλο Αγγλίας, απομένουν δύο εκκρεμότητες (επαναληπτικοί) για να συμπληρωθεί η φάση των «16». Η Γουέστ Χαμ πήρε το 0-0 στο «Ανφιλντ» και τώρα περιμένει τη Λίβερπουλ με αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης, ενώ η Γουέστ Μπρομ δεν επιβεβαίωσε την ετικέτα του φαβορί με την Πιτέρμπορο, έμεινε στο 2-2 και καλείται να δώσει απαντήσεις εκτός έδρας. Στη Γαλλία, το Κύπελλο βρίσκεται στους «16» και η πιο σπουδαία αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών.

Το... μενού έχει και Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη διεξαγωγή των έξι επαναληπτικών του 1ου γύρου, μετά το πέρας του οποίου θα συμπληρωθούν οι οκτώ όμιλοι που θα διαμορφώσουν το κύριο μέρος της διοργάνωσης. Η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, οι Ουρακάν, Ρασίνγκ από την Αργεντινή, η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε από τη Χιλή, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε από την Κολομβία και η μεξικάνικη Πουέμπλα είναι τα πιο... βαριά ονόματα που βρίσκουμε μπροστά μας αυτό το τριήμερο.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ