MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο Φλεβάρης μάς... εγκαταλείπει και η «μάχη» για την τετράδα που θα πάρει μέρος στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, κορυφώνεται. Το βράδυ (19.30) της Κυριακής, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι δύο τους παίζουν στο πρωτάθλημα με γηπεδούχο την Ενωση για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια, με τελευταία ανάλογη κόντρα αυτή της 3ης Μαρτίου του 2013, οπότε και οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 2-0.

Ελάχιστα πράγματα (αν όχι κανένα...) έμειναν ίδια από τότε, ο «Δικέφαλος» έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους σε σύγκριση με το «τριφύλλι», αν και σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν χωρούν προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Βέροια (και την κούραση από τη ρεβάνς με την Αντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ), ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να μην κινδυνεύσει με έξοδο από την πρώτη πεντάδα.

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο και η ισπανική πρωτεύουσα χωρίζεται στα δύο. Βέβαια, αλλιώς περίμεναν το μεταξύ τους ματς «μερένχες» και «αλμπιρόχας», καθώς οι γκέλες στις οποίες υπέπεσαν τον τελευταίο μήνα τις φέρνουν στο «-9» και το «-8» αντίστοιχα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, η οποία δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου. Η... παρέα του Λέο Μέσι υποδέχεται τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου».

Η πρώτη κούπα κρίνεται στην Αγγλία. Ο λόγος για το Λιγκ Καπ, στον τελικό του οποίου διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στα όρια της οκτάδας στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θα επιτύχουν αν κατακτήσουν το τρόπαιο. Μένει να δούμε τι... αντιρρήσεις έχουν οι «πολίτες», οι οποίοι προέρχονται από κοπιαστικό ταξίδι στην Ουκρανία, όπου νίκησαν πάντως την Ντινάμο Κιέβου (3-1) και είναι έτοιμοι να προκριθούν στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για 1η φορά στην ιστορία τους. Στο πρωτάθλημα, το ματς που ξεχωρίζει είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ, με τους μεν να παίζουν ίσως το τελευταίο χαρτί τους για είσοδο στην πρώτη τετράδα και τους δε να έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν ακόμη και στην κορυφή.

Στην Α’ Ιταλίας, η 3η Φιορεντίνα υποδέχεται τη 2η Νάπολι και η πρωτοπόρος Γιουβέντους την 5η Ιντερ, σε μία αγωνιστική (27η) η οποία ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ