MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, με 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει... κατά ριπάς (7 γκολ). Το «απόλυτο» της δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Στα υπόλοιπα ματς, να επιστρέψει στις νίκες επιδιώκει η Λίβερπουλ στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ενώ ζόρικη έξοδο έχει η Αρσεναλ απέναντι στη δεύτερη της κατάταξης, Αστον Βίλα.

Στην Ιταλία, στο επίκεντρο του ματς Μίλαν-Γιουβέντους είναι ο προπονητής της «Κυρίας», Μαξ Αλέγκρι, που ψάχνει τη ρεβάνς για την άκομψη αποχώρησή του από το Μιλάνο. Η ομάδα του είναι «αψεγάδιαστη» με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Κάλιαρι του Ζέμαν αναμένεται να βάλει δύσκολα στη Ρόμα, η οποία πνέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την επιβλητική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σούπερ Λίγκα μπορεί να μην έχει ντέρμπι, περιλαμβάνει όμως επικίνδυνες εξορμήσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που το βράδυ της Πέμπτης είχαν υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» επιδιώκουν να επιστρέψουν στις νίκες αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην ισχυρή έδρα του Παναιτωλικού. Την... πρωτοπόρο Βέροια υποδέχεται ο Ολυμπιακός μετά το θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

* Μαζί μας εφεξής θα είναι και ο Ηλίας Ζυματούρας με τη στήλη «DIEGO». Κάνει... δυναμικό ντεμπούτο με έναν οδηγό 7 σημείων για όσα πρέπει να ξέρει ένας σωστά ενημερωμένος παίκτης, που ποντάρει στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής.

Διαβάστε στις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα

- «Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «HOT underDOGS», «Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

- «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ