MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΝΑ ΒΑΛΕΙ... ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ"

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΝΑ ΒΑΛΕΙ... ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ"

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Δύσκολες είναι οι ευρωπαϊκές «αποστολές» των ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός, στο Τσάμπιονς Λιγκ, κοντράρεται με την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της Ιταλίας Γιουβέντους και φιλοδοξεί να κάνει εμφάνιση αντίστοιχη αυτής της πρεμιέρας όπου επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Καραϊσκάκης».

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει η 3η αγωνιστική, με τις Λίβερπουλ-Ρεάλ, Ρόμα-Μπάγερν και Μπαρτσελόνα-Αγιαξ να ξεχωρίζουν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί το «στραπάτσο» από τον ΟΦΗ στη δύσκολη έδρα της Αϊντχόφεν, όπου η ολλανδική ομάδα έχει μόνο νίκες μέχρι στιγμής, 9 τον αριθμό, σε όλες τις διοργανώσεις.

Με «όπλο» την Τούμπα, όπου παραμένει αήττητος για 11 αναμετρήσεις στη φάση ομίλων, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φιορεντίνα, η οποία το Σάββατο υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα (2-0 από τη Λάτσιο). Το όνειρο συνεχίζεται για τον Αστέρα Τρίπολης, που, χωρίς άγχος και με περίσσιο πάθος, θα επιδιώξει το «θαύμα» στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη αγωνιστική σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας και... φυσικά σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, όπου οι ομάδες αγωνίζονται ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα. Στην Ευρωλίγκα, την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με

προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ