MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλική φινέτσα στο κουπόνι

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ιταλική φινέτσα στο κουπόνι

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, καθώς την Τρίτη, λόγω της Εθνικής εορτής, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε τους αγώνες της Δευτέρας, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα, μέχρι την Πέμπτη. Σας προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική της Α' Ιταλίας. Μπορεί να λείπουν τα... ντέρμπι, όμως το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το εντυπωσιακό αήττητο της Σαμπντόρια (μόλις 4 γκολ παθητικό) δοκιμάζεται στο γήπεδο της Ιντερ, στην οποία το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Οι πρωτοπόροι Γιουβέντους και Ρόμα έχουν αναμετρήσεις «ρουτίνας» απέναντι σε Τζένοα και Τσεζένα αντίστοιχα.

Στο Κύπελλο, οι «ισχυροί» Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, αφού ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Παγίδες για τα φαβορί «κρύβει» το Κύπελλο Γερμανίας, με τις πιο αδύναμες ομάδες να αγωνίζονται εντός έδρας, έτσι ώστε να ευνοηθούν οι εκπλήξεις. Ζευγάρια... Πρέμιερ Λιγκ έχει το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ από τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα ξεχωρίζει ο αργεντίνικος εμφύλιος μεταξύ Εστουδιάντες και Ρίβερ Πλέιτ.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ