MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Φιλικά... ΠΑΣΑΡΕΛΑ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Φιλικά... ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Μπορεί το Πορτογαλία – Αργεντινή να είναι φιλικό, όμως παραμένει μια «αντιπαράθεση» στον αγωνιστικό χώρο, των δύο κορυφαίων παικτών του κόσμου, του Ρονάλντο και του Μέσι.

Στο «Ολντ Τράφορντ» μάλιστα, όπου ο πρώτος μεγαλούργησε στο παρελθόν, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ατυπη μονομαχία των δύο τελευταίων Παγκόσμιων πρωταθλητών το Ισπανία – Γερμανία, με τον φορμαρισμένο Νόιερ απόντα. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι επίσης οι Σκωτία – Αγγλία, Γαλλία – Σουηδία, Πολωνία - Ελβετία.

Τα τελευταία εισιτήρια της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί τελικά στην Ισημερινή Γουϊνέα, κρίνονται την Τετάρτη. Φουντώνει η μάχη για την 3η θέση, με το κίνητρο να... «βγάζει» σημεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Βραζιλίας. Με αυτό καταπιάνεται ο Σταύρος Κολίλας στη στήλη «Σταυρο-φόρος», καθώς και ο ανταποκριτής μας στη Βραζιλία, Ράφαελ Ρέις, που προτείνει τρεις επιλογές.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Φιλικά... ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Επίσης οι «αιώνιες αντίπαλοι» Μπόκα και Ρίβερ συγκρούονται στην έδρα της πρώτης (ακολουθεί ρεβάνς), για τον ημιτελικό του Σουνταμερικάνα.

Στην Ευρωλίγκα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια (Πέμπτη), ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Τουρόβ (Παρασκευή). Για το Γιούροκαπ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την τουρκική Καρσίγιακα.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «Γκάλης»

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η Dream Team σας στέλνει... ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ