MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Χωρίς ΑΝΑΣΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Χωρίς ΑΝΑΣΑ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Με τη διακοπή των µεγάλων πρωταθληµάτων να φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της, το πρόγραµµα έχει... λίγο από όλα. Στα προκριµατικά του Euro 2016, σε αγωνιστική δράση βρίσκονται ο τρίτος, ο πέµπτος και ο έβδοµος όµιλος.

Παράλληλα, διεξάγονται σε Ασία και Βόρεια Αµερική αγώνες για τα προκριµατικά του Mουντιάλ 2018. Αν προσθέσουµε τα µατς των Under 21 και τα φιλικά, προκύπτει το σύνολο των µατς που δίνουν οι εθνικές οµάδες. Σε επίπεδο πρωταθλήµατος, το βάρος πέφτει στη Βραζιλία και στις εµβόλιµες αγωνιστικές των δύο πρώτων κατηγοριών, όπου το ενδιαφέρον είναι µεγάλο.

Στην Ισπανία, οι οµάδες «δεύτερης ταχύτητας» έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Σε σχέση µε τα ελληνικά χρώµατα, η Εθνική του ποδοσφαίρου, που χθες αντιµετώπιζε εκτός έδρας τη Ρουµανία, έχασε και τις τελευταίες (µαθηµατικές) ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2016, όµως εκείνη του µπάσκετ τα πηγαίνει περίφηµα. Οι νίκες επί της ΠΓΔΜ και της Κροατίας έχουν θέσει τις βάσεις ώστε η Ελλάδα να τερµατίσει πρώτη στον όµιλό της. Γεωργία, Σλοβενία και Ολλανδία δεν είναι αντίπαλοι που «τροµάζουν» τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ