MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Συνεχίζεται µε... αγγλικό ρυθµό το ελληνικό πρωτάθληµα. Ο ΠΑΟΚ μετά την οριακή νίκη επί της Κέρκυρας στην Τούμπα, δοκιµάζεται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Ο Ολυµπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει πάρει μόλις ένα βαθμό μακριά από τη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να διευρύνει το αήττητο σερί του στις 7 αγωνιστικές (5-1-0), στα «Πηγάδια» εναντίον της Ξάνθης.

Πλήρη αγωνιστική σε Α' και Β' Γερμανίας. Σανίδα... σωτηρίας ψάχνει η Ντόρτμουντ, που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Αντίπαλός της η ανεβασμένη Βόλφσμπουργκ, που βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης.

Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον φιλοξενούνται από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, ενώ στο πιο «εμπορικό» παιχνίδι η Τότεναμ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ.

Γιουβέντους και Νάπολι αντιμετωπίζουν... πρόωρα (Πέμπτη) την Κάλιαρι και την Πάρμα αντίστοιχα, για το πρωτάθλημα, καθώς τη Δευτέρα συγκρούονται στο... Κατάρ για το ιταλικό Σούπερ Καπ.

Το πρόγραµµα περιλαµβάνει, επίσης, Λιγκ Καπ Γαλλίας και Κύπελλα σε Αγγλία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «HOT underDOGS», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ