MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τώρα αρχίζουν τα... ΔΥΣΚΟΛΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τώρα αρχίζουν τα... ΔΥΣΚΟΛΑ

Το «Ποντάρισμα» της Τρίτης 16 Ιουνίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Με 4 αναμετρήσεις (2ος και 3ος όμιλος) συμπληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη, μη έχοντας περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες, έπειτα από την γκέλα στην πρεμιέρα με την Παραγουάη. Η Ουρουγουάη μπορεί να μην έχει τον Σουάρες στη σύνθεσή της αλλά δυσκολεύει παραδοσιακά την «αλμπισελέστε».

Η Βραζιλία, με την καθοριστική παρουσία του Νεϊμάρ, κέρδισε έστω και δύσκολα το Περού και καλείται να υπερβεί το εμπόδιο της Κολομβίας, η οποία είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στη φάση των «8» του Μουντιάλ.

Στα διεθνή φιλικά, η Ελλάδα καλείται να συνέλθει μετά τη νέα «σφαλιάρα» από τα Νησιά Φερόες, αντιμετωπίζοντας την Πολωνία στο Γκντανσκ, ομάδα που έχει κάνει την υπέρβαση στον δικό της όμιλο και βρίσκεται πάνω από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Γερμανούς.

Δεν έχουν τελειωμό οι εκπλήξεις στο Μουντιάλ U-20, πλην της Βραζιλίας ελάχιστοι περίμεναν πως Μάλι, Σενεγάλη και Σερβία θα έφταναν στα ημιτελικά. Ανοίγει αυλαία στην τελική φάση του Euro U19, που θα διεξαχθεί στην Τσεχία. Στην Ισπανία, Σαραγόσα και Λας Πάλμας διεκδικούν μια θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την πρώτη να προέρχεται από εντυπωσιακή ανατροπή έναντι της Χιρόνα.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ