MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του ΘΡΟΝΟΥ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του ΘΡΟΝΟΥ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Με µεγάλο ενδιαφέρον αναµένεται η έναρξη της Μπουντεσλίγκα, όπου η Μπάγερν είναι και πάλι το φαβορί, στην τελευταία (όπως όλα δείχνουν) σεζόν του Πεπ Γουαρδιόλα στον βαυαρικό πάγκο. Πρώτος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Γερµανίας είναι το Αµβούργο, σε ένα µατς, που παλαιότερα τουλάχιστον, είχε χαρακτήρα ντέρµπι.

Δεύτερη αγωνιστική στην Πρέµιερ Αγγλίας και η... σύγκρουση ανάµεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραµµα. Χωρίς τον βασικό τερµατοφύλακα Κουρτουά και µε νωπή την «γκέλα» της πρεµιέρας θα παραταχθούν οι φιλοξενούµενοι. Επίσηµη έναρξη της σεζόν έχουµε στην Ισπανία, µε τους διπλούς αγώνες του Σούπερ Καπ. Η Μπαρτσελόνα, που πριν από λίγες µέρες κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη, φιλοξενείται απόψε από την Μπιλµπάο, την οποία θα υποδεχτεί στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα. Σηµειώνεται ότι λόγω του Δεκαπενταύγουστου, τα πρακτορεία θα είναι κλειστά το Σάββατο.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη νέα στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ