MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Το 11άρι που κληρώνει

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Το 11άρι που κληρώνει

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε στο κουπόνι τα πρωταθλήματα Ουκρανίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας, Σλοβενίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Τα πέντε τελευταία, έγινε γνωστό ότι κάνουν... ντεμπούτο μόλις την Τετάρτη το βράδυ.

Ήταν πρακτικά αδύνατο να γίνει εμπεριστατωμένη μελέτη για αυτά, σε χρόνο μικρότερο του 24ώρου. Άλλωστε, με τα capital controls να πιέζουν ασφυκτικά όλους μας, κάθε έντυπο οφείλει να χρησιμοποιεί με την απαραίτητη φειδώ το χαρτί, το οποίο αποτελεί αντικείμενο εισαγωγής στη χώρα μας.

Η εξήγηση αυτή είναι αναγκαία, καθώς η καλύτερη σχέση με τους αναγνώστες είναι αυτή που περνάει μέσα από την ειλικρίνεια. Επιπλέον, οι... διακοπές πήραν τέλος σε Δανία, Ελβετία, Ρωσία και Πολωνία, με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. Στη Δανία, η Μίντιλαντ καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ενώ η Κοπεγχάγη (αναβλήθηκε το ματς της πρεμιέρας με τη Ράντερς) θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα πρωτεία. Στην Ελβετία, το φαβορί είναι ξεκάθαρο, με τη Βασιλεία να έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος. «Γκρίνια» με το... καλημέρα στη Ρωσία, αφού ο νέος κανονισμός, ο οποίος θέτει όριο στους ξένους παίκτες της ενδεκάδας (μέχρι 6), προκάλεσε τη δυσφορία των «μεγάλων», προεξάρχουσας της πρωταθλήτριας Ζενίτ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ