MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Θες πρόκριση; ΑΠΟΔΕΙΞΗ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Θες πρόκριση; ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso», κάθε Τρίτη και Παρασκευή: Κρίσιμο είναι το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας για το μέλλον των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας νικήσει στο Ζάγκρεμπ, υποδέχεται στο Φάληρο την Ντινάμο, θέλοντας να ζευγαρώσει τις επιτυχίες επί των Κροατών. Αν οι πρωταθλητές Ελλάδας επικρατήσουν, εξασφαλίζουν τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλο και κρατούν... ανοιχτή την πόρτα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τη δεύτερη θέση, στη Ρωσία.

Με νίκη, ο Δικέφαλος του Βορρά προσπερνάει την Κράσνονταρ και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα εξαρτηθεί από τα δικά του αποτελέσματα. Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αστέρα Τρίπολης, ακόμα και αν νικήσει τον ΑΠΟΕΛ, οι ελπίδες για τη δεύτερη θέση δεν είναι πολλές.

Πέρα όμως από το ελληνικό ενδιαφέρον, διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν – Αρσεναλ και Γκλάντμπαχ – Γιουβέντους.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ