MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τελική ΕΥΘΕΙΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τελική ΕΥΘΕΙΑ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρσεκευή 24 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Στην τελική ευθεία µπαίνουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήµατα. Μπορεί η υπόθεση τίτλος να έχει επί της ουσίας ξεκαθαριστεί σε Αγγλία, Γερµανία, Ιταλία, µε τις Τσέλσι, Μπάγερν και Γιουβέντους αντίστοιχα να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά σε Ισπανία και Γαλλία το ενδιαφέρον παραµένει αµείωτο.

Επίσης ανοιχτά είναι στις περισσότερες χώρες τα «µέτωπα» της Ευρώπης (µε τους αγώνες Κυπέλλων να «ανοίγουν» θέσεις και να προσθέτουν κίνητρο σε αρκετές οµάδες), αλλά και του υποβιβασµού. Στην Πρέµιερ Λιγκ, το τελευταίο εµπόδιο της φορµαρισµένης Αρσεναλ (8 διαδοχικές νίκες) καλείται να υπερβεί η Τσέλσι, στο «Εµιρεϊτς». Σύνοδος... κορυφής στη Λισσαβώνα, µε την Μπενφίκα να φιλοξενεί την απογοητευµένη από τη συντριβή στο Μόναχο (6-1 από την Μπάγερν) Πόρτο, για να υπερασπιστεί το «+3» στη βαθµολογία. Στη Σούπερ Λίγκα, µπορεί ο Ολυµπιακός να κατέκτησε και µαθηµατικά τον τίτλο, όµως στην ουρά της βαθµολογίας ο πυρετός χτυπά... κόκκινο. Λεβαδειακός και Πλατανιάς έχουν ανάγκη τους βαθµούς, υποδεχόµενοι Ατρόµητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Αµφότεροι θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθµολογική ανάσα. Ενδεχόµενη απώλεια βαθµών φιλοδοξεί να εκµεταλλευτεί ο Εργοτέλης στον «τελικό» µε την Κέρκυρα. Τέλος, εντός έδρας αποστολές έχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, φιλοξενούν την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Αντώνης Κατσαρός

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ