MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τα... ρέστα του

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τα... ρέστα του

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Δύσκολες ευρωπαϊκες αποστολές περιµένουν τις ελληνικές οµάδες στη δεύτερη αγωνιστική των οµίλων. Στο Τσάµπιονς Λιγκ, ο Ολυµπιακός ταξιδεύει στη - στοιχειωµένη για αυτόν - Αγγλία, όπου φιλοξενείται από την Αρσεναλ. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχουµε «ελληνογερµανικές µάχες», µε τον Αστέρα Τρίπολης να αντιµετωπίζει τη Σάλκε στο Γκέλσενκιρχεν, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούµπα την ισχυρή Ντόρτµουντ.

Φυσικά, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στα παιχνίδια των ελληνικών οµάδων. Η Μπαρτσελόνα, που πρέπει να συνηθίσει τη... ζωή χωρίς τον Μέσι για ένα δίµηνο, περιµένει στο «Καµπ Νόου» τη Λεβερκούζεν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει ως αντίπαλος στο Οπόρτο, όπου η Πορτο θα αντιµετωπίσει την Τσέλσι. Σηµαντικό µατς και στο «Ζερλάν», όπου η Λυών θα συναντηθεί µε τη Βαλένθια.

Οι οµάδες του Μάντσεστερ τίθενται αντιµέτωπες µε Γερµανούς, αφού η Σίτι φιλοξενείται από την Γκλάντµπαχ και η Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντι της την Βόλφσµπουργκ, στο «Ολντ Τράφορντ». Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο περιµένει µε... άγριες διαθέσεις την Μπενφίκα των Σάµαρη - Μήτρογλου, ενώ σπουδαίο µατς γίνεται και στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα συγκρουστεί µε τη Σεβίλλη.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ