MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Στη «Λεωφόρο» της ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Στη «Λεωφόρο» της ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 25 Αυγούστου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του Κουπονιού.

Ενα βήμα βρισκόμαστε πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στα παιχνίδια των πλέι οφ που έχουμε μπροστά μας. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, καθώς ο ΠΑΟΚ, μετά το θρίαμβο επί της Μπρόντμπι στην Τούμπα, έχει μετατρέψει σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς της Δανίας.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να... σοβαρευτεί και να ξεπεράσει στη Λεωφόρο το εμπόδιο της Γκαμπάλα, στην οποία έδωσε... δικαιώματα, έπειτα από το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο Ατρόμητος, που δικαίως διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πρώτου ματς στο Περιστέρι, αφού... υποχρεώθηκε σε ήττα 1-0, πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν, απέναντι στην ισχυρή Φενέρ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης αγώνες από το δεύτερο γύρο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου μετέχουν δώδεκα από τις είκοσι ομάδες τη Πρέμιερ και παραδοσιακά σημειώνονται εκπλήξεις. Αγώνες για το Λιγκ Καπ διεξάγονται επίσης σε Σκωτία και Γαλλία, ενώ σημαντικό... μερίδιο έχει και η Λατινική Αμερική, με αναμετρήσεις πρωταθλημάτων, Κυπέλλων, αλλά και τα προκριματικά στο Σουνταμερικάνα.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη νέα στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ