MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε ρυθμούς... ΣΑΜΠΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε ρυθμούς... ΣΑΜΠΑ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 7 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Στοιχηματική... όαση στην αγωνιστική έρημο του καλοκαιριού, μετά την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα, προσφέρει η Βραζιλία. Αρκετές δυνατές αναμετρήσεις διεξάγονται στη 12η εμβόλιμη αγωνιστική. Η εντυπωσιακή και πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία παραμένει αήττητη (6-5-0). Τέλος στο αρνητικό σερί της θέλει να δώσει η Βάσκο, υποδεχόμενη τη Σάο Παόλο η οποία μπορεί να μην έχει γνωρίσει την ήττα μπροστά στο κοινό της, αλλά χάνει δυναμικότητα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ταξιδεύουν όσοι αναζητούν την τύχη τους στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή τη φορά πάντως υπάρχει ένα δείγμα γραφής γραφής αφού πρόκειται για τους επαναληπτικούς του πρώτου γύρου. Ανοίγει η αυλαία του Γκολντ Καπ, διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες που υπάγονται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Διεξάγεται στις ΗΠΑ, με τη διοργανώτρια να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με βασικό αντίπαλο το Μεξικό. Η ομάδα που θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια, κερδίζει εισιτήριο για το ερχόμενο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Στην τελική φάση του Euro U19, «μπαίνει στο χορό» ο 2ος όμιλος, με τα μεγαθήρια Γερμανία και Ισπανία να κοντράρονται μεταξύ τους, ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αυστρία, στη 2η αγωνιστική.

Διαβάστε τις στήλες:
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ