MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε... ΠΡΩΤΗ προβολή

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε... ΠΡΩΤΗ προβολή

Το «Ποντάρισμα», της Τρίτης 5 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Tο... κυρίως πιάτο του κουπονιού περιλαμβάνει τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα ζευγάρια Γιουβέντους - Ρεάλ, Μπαρτσελόνα - Μπάγερν. Οι 4 αυτές ομάδες διαθέτουν «βαριές» φανέλες, έχοντας κατακτήσει τα 21 από τα 54 τρόπαια της διοργάνωσης (Τσάμπιονς Λιγκ - Κύπ.Πρωταθλητριών).

Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τον σύλλογο της Καταλονίας. Ξέρει όσο λίγοι την Μπαρτσελόνα και καλείται να βρει το αντίδοτο για να περιορίσει τη σεληνιασμένη παρέα του Μέσι, που σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα. Παρτίδα... σκάκι περιμένουμε στο Τορίνο, ανάμεσα σε δύο Ιταλούς τεχνικούς. Ο Μαξ Αλέγκρι αναμένεται να βάλει δύσκολα στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος φιλοδοξεί να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα σηκώσει το τρόπαιο 4 φορές.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Νάπολι υποδέχεται την έκπληξη του θεσμού Ντνιεπρ και η Σεβίλλη τη Φιορεντίνα, με τις δύο γηπεδούχους να μην έχουν ηττηθεί μπροστά στο κοινό τους, στη φετινή διοργάνωση. Εντύπωση προκαλεί πως στα ημιτελικά δεν μετέχει καμία ομάδα από αυτές που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Σουνταμερικάνα, ξεχωρίζει το Superclasico Ρίβερ - Μπόκα, με τη νίκη της δεύτερης στο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος, να είναι νωπή (έπαιξαν την Κυριακή). Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δύο βραζιλιάνικοι «εμφύλιοι», οι Σάο Πάολο - Κρουζέιρο και Ατλ. Μινέιρο - Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ