MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Το «Ποντάρισμα», της Τρίτης 28 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Λόγω της Πρωτομαγιάς, το «Ποντάρισμα» πρόκειται να κυκλοφορήσει εκτάκτως το Σάββατο (2/5), συνεπώς στο παρόν τεύχος περιλαμβάνονται και τα παιχνίδια της Παρασκευής.

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Β' Γαλλίας, Σουηδία, Νορβηγία, τα ημιτελικά του Κυπέλλου σε Γερμανία, Τουρκία, Αυστρία, Ρωσία και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Πολωνία, ξεχωρίζουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη του τίτλου στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτησή του, έχοντας βαθμολογικό πλεονέκτημα δύο βαθμών, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Οι ισορροπίες πάντως είναι εύθραυστες, μία ισοπαλία αν παραχωρήσουν οι Καταλανοί και παράλληλα κερδίσει η Ρεάλ, πέφτουν από την κορυφή (υπερέχουν οι Μαδριλένοι στην ισοβαθμία). Στην εμβόλιμη αγωνιστική, αμφότερες έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε και η Ρεάλ την Αλμερία.

Στις επάλξεις και η Α' Ιταλίας, όπου μπορεί η Γιουβέντους να έχει επί της ουσίας κατακτήσει τον τίτλο, αλλά γίνεται μάχη για τις «ευρωπαϊκές» θέσεις. «Βαρύ» πρόγραμμα για την Μπάγερν, που υποδέχεται την Ντόρτμουντ (Κύπελλο), ενώ στα υπόλοιπα πρωταθλήματα Τσέλσι και Παρί δίνουν εξ αναβολής αναμετρήσεις με Λέστερ και Μετς αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ