MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παράθυρο στα ΚΕΡΔΗ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παράθυρο στα ΚΕΡΔΗ

Αφήνοντας πίσω μας άλλη μία... ευρωπαϊκή εβδομάδα, το ενδιαφέρον επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, δεσπόζει το μεγάλο ματς της Τούμπας.

Αφήνοντας πίσω μας άλλη μία... ευρωπαϊκή εβδομάδα, το ενδιαφέρον επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, δεσπόζει το μεγάλο ματς της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης υποδεχόταν την Κράσνονταρ, για το Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος απειλεί με την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών των πρωτοπόρο Ολυμπιακό, κάτι που είχε καταφέρει πέρσι. Παραμένοντας στη... γειτονιά μας, ντέρμπι «μίσους» διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρμπαχτσε συγκρούεται με τη Γαλατασαράι, ενώ στην Ιταλία, τα βλέμματα στρέφονται στη Φλωρεντία, όπου η Φιορεντίνα περιμένει τη Ρόμα.

Συνεχίζοντας προς τα δυτικά, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια και Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «Κέλτες» να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, κάνοντας... παρέα στην κορυφή σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Ακόμα πιο δυτικά, στην Πορτογαλία, το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας, ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κλέβει την παράσταση. Κεντρικό πρόσωπο του ματς ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ζορζ Ζεσούς, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Εστάντιο ντα Λουζ».

Ανηφορίζοντας προς το Νησί, το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι αποτελεί «μαγνήτη». Σε ένα λιγότερο «λαμπερό» ντέρμπι, το οποίο όμως δεν υστερεί σε ένταση και αντιπαλότητα, η Σάντερλαντ θα αντιμετωπίσει τη «μισητή» Νιούκαστλ.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ