MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΟΧΙ στο GREXIT ψηφίζει ο ΠΑΟΚ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΟΧΙ στο GREXIT ψηφίζει ο ΠΑΟΚ

Το «Ποντάρισμα» της Τρίτης 21 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχούν στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να ανατρέψει στην Τούμπα την ήττα με 2-1 στο Ζάγκρεμπ από την Λοκομοτίβα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει προβλήματα, ωστόσο το εμπόδιο που ορθώνουν οι Κροάτες δεν θεωρείται ανυπέρβλητο. Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει το Γκολντ Καπ.

Ένας... κλασικός τελικός, ΗΠΑ – Μεξικό, είναι προ των πυλών, αφού οι «Αμερικανοί» αντιμετωπίζουν την Τζαμάικα και οι Μεξικανοί τον Παναμά. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών, όπου, έπειτα από τα πρώτα ματς, Ρίβερ Πλέιτ και Ιντερνασιονάλ έχουν προβάδισμα.

Πρόσθετες επιλογές προκύπτουν από το Κύπελλο ΗΠΑ και το Κύπελλο Βραζιλίας, καθώς και από τους φιλικούς αγώνες, μέσα από τους οποίους οι ομάδες προετοιμάζονται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ