MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ολοταχώς για τα ΠΛΕΪ ΟΦ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ολοταχώς για τα ΠΛΕΪ ΟΦ

Το «Ποντάρισμα» της Τρίτης 4 Αυγούστου προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Ρεβάνς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ και οι ελληνικές ομάδες διατηρούν ακέραιες ελπίδες πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βέλγιο από την Μπριζ και καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου, προκειμένου να βρεθεί στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σλοβακία, έχοντας ως «προίκα» το 1-0 της Τούμπας, απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβα. Σε πλεονεκτικότερη θέση όλων ο Ατρόμητος, χάρη στο 3-1 της Στοκχόλμης, αρκεί να εμφανιστεί σοβαρός κόντρα στην ΑΪΚ, ώστε να... τελειώσει τη δουλειά. Εκτός Ευρώπης, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Μπουένος Αϊρες, όπου Ρίβερ Πλέιτ και Τίγκρες θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο παιχνίδι, στο Μεξικό, έληξε 0-0, κάτι που δίνει ελαφρύ πλεονέκτημα στη Ρίβερ, ωστόσο και το δεύτερο ματς προμηνύεται αμφίρροπο.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Και τη στήλη του «Χάκερ», με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ